• yıllar sonra bile attığı doğru adımların faydasını görüyoruz.

    bilim fikirleriyle çelişirse bilimi tercih etmemizi söyleyebilen çağının önünde bir lider.

    edit: kaynak yanlış olabileceği bilgisi geldi, ama yorumumun ana fikrinin arkasındayım. bu konuda değilse başka konuda çok şey borçlu olduğumuz birine yazdığım şey konuya özel bir övgü değil genel bir tespit. yazdıklarım benim geri zekalı olduğumu ya da "kemalist çomar" olduğumu da göstermez.

    edit2: başlık tarafımdan açılmamıştır.

    edit3: silinen ilk entryde gösterilen kaynakta ve internetteki bu konuda yazılan diğer haberlerde açıkça görülüyor ki, bu başlık bir iddiadan ibarettir ve haber vasfı taşımamaktadır. bu nedenle haber kanalı kaynak gösterilerek yazılan bu başlığın habercilik adına rezil ve ucuz bir gelişme olduğuna katılıyorum. yine de yaptığım genel tespitin bir harfini değiştirmeden sonuna kadar arkasındayım.
  • atatürk düşmanı kekoların uğramayacağı başlıktır.
  • şu covid-19 bir mutasyon daha geçirip atamı sevmeyenleri öldürse ne güzel olurdu...
  • son edit: haber yalanlandiktan sonra basligi acan manipulator pic kurusu entarisini silip gitmis. yazar ismini bilen lutfen yesillendirsin.

    aydinlik ya da sozcu gazetelerinin tipik saçmalamalarindan bir baskasina benziyor. ortada ciddi bir kaynak olmadigina, twitter'da da bu olay uzerine operasyon baslatildigina ve avrasyaci/ulusalci troller, perincekciler basligin altina usustugune gore buyuk ihtimalle kemalistlerin kukla oynaticilarinin gotunden uydurdugu propaganda haberlerden bir baskasidir. bizim kemalistlerin fanatik tabaninin iq seviyesi neredeyse dincilerinkiyle aynidir, dolayisiyla cabuk aldanirlar, gaza gelirler ve boyle troll haberlere cok prim verirler.

    edit1: dini ve mustafa kemal'i siyasete alet edip toplum muhendisligi yapmaya calisan ve bundan menfaat devsiren tum gavatlarin kokune kibrit suyu dokeyim. toplum muhendisligi yapmak yerine kitlelerinizi egitin be kardesim, biraz sorgulayici ve uyanik olsunlar.

    edit2: bana kufurlu mesaj gondermeyin, atayla hemseriyiz olm. selanik spor.

    edit3: bu cin/rusya borozani calan avrasyacilar manipulasyon yoluyla kemalistleri avucunda oynatiyor. bir uyanin be kardesim siz de artik.

    edit4: vay anasini entari 700 kusur fav almis, biz ulke olarak boku yemisiz beyler/bayanlar, gecmis olsun.
  • çin'in dünyadaki diğer ülkelere de ekipman gönderimi yapıp ücret almamasının sebebini sorgulatan haber.

    çin bu test kitlerinin ilk 50 binini zaten yardım amaçlı ücretsiz gönderiyor diye biliyorum.

    edit: atatürkçü biri olarak her şeyin, doğruluğunun kanıtlanmadan atatürk'e mal edilmesinin onun manevi değerini yıprattığını düşünüyorum. etmeyin. iyi bir şey bile olsa, önce araştırın. atatürkçülük bu değildir. haber yalan çıkarsa maskara olursunuz.

    yalnız siz değil, kaynağını araştırmadan yaptığınız ilişkilendirme yüzünden atatürk bu şerefsizlerin dilinde maskara oluyor. siz de en az onlar kadar suçlusunuz.

    edit2: 3 boyutlu destek diye bir oluşum başlamış. 3 boyutlu yazıcı ile maske ve tıbbi malzeme ile covid-19 salgınına karşı destek oluyorlarmış. biraz araştırdım, güzel bir şey gibi gözüküyor. benim destek olabileceğim bir nokta göremiyorum çünkü ne 3 boyutlu yazıcım var ne ilgili malzeme/modelleme ile alakalıyım... ama ilgili sektörlerde bulunan arkadaşlar katılabilir diye düşünüyorum.
  • ahahhahaa a koduğumun şizofren kemalistleri. kaynak göster desen kuduz köpek gibi saldıracaklar bunlarda sike sürelecek akıl yok amk
  • sergen yalçın 1999-2000 sezonunun ikinci yarısında galatasaray forması giyiyordu. sergen, klasik halini alan gece gezmeleri de devam ediyordu. bir gün yine sabaha kadar takıldığı mekanın çıkışında hesap ödemeye yeltendi. hesap ödendi dediler. sergen ısrar edince de "hesabınız fatih terim tarafından ödendi efendim" cevabını verdiler.

    bu hikaye, bana bu anlatılan hikayeden daha olası geliyor vallahi.

    edit 1: hikayeyi ben uydurmadım bu arada. yılların muhabbetidir.

    (bkz: #15925643)
    (bkz: #15927727)
    (bkz: #61471525)

    edit 2: böyle uydurma hikayeler paşamı yüceltmez. aksine küçültür. yaptığı binlerce şey varken, uydurmaya ihtiyacı yok.
  • oha lan buna gerçekten inananlar varmış. +65 dayı paylaşımı .
  • sevgili yazar arkadaşlar;
    çok güzel, milliyetçi duygularımızı, atatürk'e ve fikirlerine olan hayranlığımızı artıracak bir haber lakin linkteki içeriği de okudum ancak hiçbir yerde çin hükümeti'nin böyle bir açıklamasına dair bir şey yok. sosyal medya kullanıcıları bu şekilde yorumlamışlar olayı.
    ya da ben mi göremedim? var mı aranızda bu lanse edileni teyit edebilecek bir babayiğit?

    edit: atatürk'ü sevmek ya da kurucu iradesine hayranlık duymak ve rehber edinmek için bu tip bir habere ihtiyacımız yok. başlığı açan arkadaş kasıtlı olarak mı yaptı yoksa araştırmadan mı açtı bilmiyorum, eğer sırf haber manşetine bakıp içeriği okumadan açtıysa yanlışı düzeltir diye umuyorum.
    diğer entrylerden de anlaşılacağı üzere yine okumadan ve teyit etmeden inanmak üzerine master yaptığımız bir çalışma olmuş. yani facebook paylaşımlarına inanıyorlar diye eleştirdiğiniz kesimden ne farkınız var ki?
    sonra böyle itin köpeğin maskarası oluyorsunuz. (#103996638)

    editine edit: yazar kardeş yaptığın hareket "başka bir kaynaktan aktardım" şeklinde savunulacak bir şey değil. paylaştığın kaynağı okusan olayın böyle olmadığını zaten rahatlıkla anlarsın. okumadan haber taşıyorsun, sırf birilerinin fantazyalarına dayanan gerçeklikten yoksun bir fikri olmuş gibi lanse ediyorsun sonra da "ben aktardım." falan filan. yanlış var ortada, bunu kabul et ve düzelt. rahmetli atatürk elbette çok büyük adamdı da bu başlığı ve içeriğini görse kahrolurdu kanımca.
  • trolleri çıldırtan başlık, sizin diplomasız liderinizi nasıl anacağız bakalım ileride!!!
hesabın var mı? giriş yap