hizliresim.com'a türkiye dışından erişilememesi
-
(bkz: hizliresim.com'un engellenmesi) başlığının daha doğru tanımı.
birçok kişinin haberi yok; legal çete sayesinde sözlükte paylaşılan fotoğrafların %99'una çok uzun süredir türkiye dışında yaşayan kişiler ulaşamıyor. alternatif önerisi: https://prnt.sc/ -
bende muzdaribim bu durumdan. erişemiyorum verilen hiç bir fotoğrafa.
destekliyorum.net -
son bir aydir falan ortaya cikan doga olayi.
(bkz: sebebi neydi ki) -
pek yerli ve milli resimlerle dolu olduğundan, yabancı sermayenin uşağı komprador serverlara kendini kapatmış devrimci bir anlayışlahahaaa.
-
başka bir sürü yer var arkadaşlar kullanmayın şunu ya da bir çözüm bulsunlar bu ne saçma bir durum böyle yakında sözlükte sadece türkiye'den ulaşılabilir olursa kendiniz çalar kendiniz oynarsınız.
-
vpn yükleyip, ülke olarak türkiye'yi seçerek aşılabilecek problem*.
"bunu zaten yaparız hırbo, uğraşmayalım diye konuşuyoruz" demekte sonuna kadar haklısınız. ben işin komikliğindeyim. genelde tam tersi olurdu zira. -
çözümü fotoğrafların tekrardan imgur.com a yüklenmesi olacaktır.
-
-
hizliresim.com linki ile karşılaştığım zaman nordvpn türkiye server'ine bağlanarak üstesinden geldiğim sorun.
belki şu anda başka bir memleketteyim ama sonuca türkiye'de yetiştik, bize engel mengel işlemez. -
imgur'a türkiye içerisinden erişilememesi durumunun tam tersidir. basit bir görsel barındırma hizmeti konusunda bile dışarıyla sorun yaşıyoruz, şaka gibi.
neyse ki imgur linklerine çok rahat bir şekilde ülke içinden erişilebiliyor. şöyle ki;
"i.imgur" şeklindeki linke (sıfır) rakamını ekleyerek. yani linki "i.0imgur" şeklinde yazarsanız fotoğraf çat diye açılır. vpn, dns gibi dalgalara da gerek yok.