• her insanın ilgi duyduğu bir konuyla ilgili beğendiği çalışmalar işler vardır takdir ettiği, bir de "ah şunu keşke ben yapabilseydim" diye beğenmenin ötesinde içten içe kıvrım kıvrım kıskandığınız, çekemediğiniz için sinir olduğunuz işler vardır. eğer saatlere ilgi duyan birisiyseniz bu siteyle ilgili yorumunuz muhtemelen ikincisi olacak derecede iyi iş çıkartan bir oluşumdur.

    (bkz: severek takip ediyoruz)

    http://hodinkee.com/
  • kurucusu olan benjamin clymer, hobi olarak başladığı işin son raddesinde dün bloomberg'te isviçre frangı'ndaki hoplamanın saat piyasasında yaratacağı etkinin sorulduğu adama dönüştü. ilgi alanında bu kadar etki yaratan başka bir blog var mı internet tarihinde çok merak ediyorum.

    eskisi kadar her postu yorumlarına kadar okuyamasam da hala hastasıyız. ah şu tudor pazarlamanın bokunu çıkarmasalar bir de daha çok seveceğiz. hayır saatler de fena değil ama kör göze parmak hoş olmuyor
  • digg'in kurucusu kevin rose'un ceo olarak başına geçtiği "blog". rose'un sahip olduğu diğer site olan watchville ile bir evlilik yapacaklar. oğlan tarafı başlık parası olarak 3,6 milyon dolar getiriyor. biz de uzaktan gazozumuz ve kuru pastamızla izlemeye devam edelim.

    http://www.businessinsider.com/…d-kevin-rose-2015-6

    "blog yazarak para mı kazanılır yeeeaaa" diyen dallamalara selam olsun..
  • dünyanın açık ara en iyisidir. hiçbir blog, websitesi, dergi vs yanına yaklaşamaz.

    bu kalitede devam ederlerse, collab yaptıkları saatler ileride auction dünyasını yıkacak, şimdiden söyleyelim de aaa ulan ekşi'de bir adam var zamanında söylemiş desinler.
  • saatleri kendi bakış açılarına göre mümkün olduğunca objektif yorumlayan başarılı site.
  • "talking watches" video serilerinin adını" talking rolex submariners and patek philippes" olarak değiştirmesi gerektiği yorumlarına sonuna kadar katıldığım site/kanaldır.
  • çok iyi site, hatta saat dünyası için referans noktası ama "kurma kolunda normalden bir tane eksik tırtır var, çok özel bir submariner" zihniyetinin beslediği rolex polisajını bırakması lazım.
hesabın var mı? giriş yap