• çarpışma testlerinin en birincisi otomobil. gerçekten güzel çarpışıyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=cgjtsilw8ym
  • ncap ten 5 yıldız alan şahane güvenlikli araba
  • tarihinde opel rekord ve opel omega modellerinin birebir kopyaları, opel omega alt yapısı kullanarak pontiac görünümlü versiyonları ve birebir pontiac g8 kopyası olarak modellenmiş kasaları bulunan avustralya kökenli üretici holden'in bir zamanlar "e sınıfı" olarak satılan aracı. doğrudan rakibi hem piyasada, hem avustralya v8 supercars serisinde ford falcon'du.

    ford'un avustralya fabrikasını kapatması, holden'in üretimini avustralya'dan kaldırması, bölgedeki e sınıfı araç satışlarının dibe vurması gibi nedenlerle bir sonraki jenerasyon holden commodore; 2018'in ardından direkman bir d sınıfı araç olan opel insignia grand sport'un amblem değiştirmiş hali olacak. her ne kadar bu paragrafla temellendirmeye çalışsam da commodore isminin avrupa insignia'sına verilmesi benim için bir sürprizdi.

    avustralya'dan atılan tweet'lere baktığımda holden'cilerin arkadan çekiş yerine önden çekişli olan ve v8 motora sahip olmayacak aracı eleştirdiğini görmekteyim. tarihsel olarak ute (binek aracın götünün kesilmesiyle üretilen kamyonet) seçeneği de bulunmuş commodore göz önüne alındığında, insignia'ya böyle bir muamele yapıp yapmayacağı, avustralya v8'de insignia kasasıyla yarıştırıp yarıştırmayacağı ise hiç belli değil general motors'un.
  • bagajında yolculuk edilesi oto.
hesabın var mı? giriş yap