• gozlemledigim gerceklik. insanin motivasyonunu bozan bircok sey var. gurultu. cevresel faktorler ve digerleri. evde ise konsantre olabilmek kesinlikle zor.
  • ınsanoglunun her zaman sikayet edecek bir seyler bulabilecegini gosteren baslik.
  • yatakta, koltukta laptop açıp tv karşısında eşin bıçakla, ağzına elma verirken kolay olmayan durum.

    ama; evin bir köşesini masayı duvara dönük şekilde çalışma köşesi yaptığınız takdirde gayet verimli olan sistemdir. çalışma saatleri içerisinde ev ritüellerini askıya alırsanız sorun yaşamazsınız.
  • benimde katıldığım başlık birçok uyarıcı faktör olabiliyor ancak şuan ki durumun olağanüstülüğünü göze alarak bu duruma alışılması maalesef gerekiyor . sürekli olarak kütüphane ortamında çalışmaya alışan arkadaşlar özellikle ne dediğimi çok iyi anlayacaktır.bu süreçte performans olarak elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışmak önemli.ses çıkmayacak şekilde herkesin evde çalıştığı saatler yapılabilir.
  • inanılmaz katıldığım önerme.

    millet ohh modunda da, telefonlar ve mailler yağıyor, her dokümana ulaşamayabiliyorum, danışacağım arkadaşlarım yok, ve öğle arası da laptop başında durmak zorundasın.

    dün gece saat 22:00da mail cevapladım, zira görüp "sabah cevap vereyim yea" demiştim ama üstüm whatsapptan gruba, "onlar daha güne yeni başladı (washington) bi cevap yazabilir misin" dediği anda içimden "skerim böyle işiieeaa" enerjisi yükseldi.

    yapılacak olan görüntülü toplantıda donumun üstüne ceket giymeyi düşünüyorum ve lütfen kimse bana "yok ya ne kadar çalışabilirsin ki" bakışlarını atmasın. tek iyi yanı güvendeyiz (umarım) evet çok önemli ama cidden dönüşümlü olup 2 gün çalışıp 5 gün yatabilirdim.
  • gayet kolay aslinda.
  • hayvan gibi tespit.
    sabahtan %100 olan şarjımın an itibariyle %7 ye düşmesi ile sonuçlanan bu süreçte ofis ortamıma özlemlerimi sunuyorum. telefonu, mesajı, maili, görüntülü toplantısı derken harap olduk.
    ulan çin ben senin taaaaa...
  • ben bekarım. evde kimse yok. motivasyonu bozan tek şey evdeki internetin iş yerinden hızlı olması. çalışırken bir kenarda canlı kamera yayını açtım yuvasındaki kuşu izliyorum.
  • çalışmıyor zannetmesinler diye ofiste çalıştığımdan daha fazla çalışıyorum.
    yatağa sesleniş : "burdasın dokunamıyorum çok saçma. içim gidiyor sarılamıyorum çok saçma"
  • hat hızı yüksek olmayan firmaya vpn ile bağlanırken yavaşlık yaşanması işleri baya zorlaştırır, sinir bozar.

    geri kalan sorunlar için (bkz: derdini sikeyim)
hesabın var mı? giriş yap