• bir taksicinin beyanı. 21. yy'da ve ülkemizde böyle ayrımcılık. görülür şey değil.
  • video bir adet "hayatım" diyen taksici içeriyor. lan başta taksiciyi hikayedeki homoseksüel taraf zannettim.
  • vahşi rekabet ortamı.
  • taksici müşterisini seçebilir arkadaşlar, adam gayet nazikçe uyarmış bunda kötü bir şey yok.

    her türlü düşünceye her türlü davranışa saygım vardır. homoseksüel arkadaşa saygım var fakat taksici almak istemiyor arabasına.

    buna da duyar kasmaya gerek yok bence. insanlar güzel konuşmaya ,uyarmaya çalışmış tamam kötü bir şey. desteklemiyorum ama bunun türkiye'de bir yaptırımı olacağına inanmıyorum.

    homoseksüel arkadaşlarımız canımızdır, kardeşimizdir.

    edit 1 : herkes ilk cümleme dayanarak koymuş geçirmiş helal olsun, orada demek istediğim, adam bir bahane bulup almayabilir çok basit kimse gelip ona soramaz neden almıyorsun diye , bahaneler çok arkadaşlar biraz algılarınızı açsanız benim ne demek istediğimi anlaya bilirsiniz. merak etmeyin en az sizin kadar temel hak ve hukuk kavramlarını biliyorum.

    temel haklar kavramı
  • ayıp etmiştir. kendisi marmaris'te bilinen biridir. homofobik değildir. yanlış hatırlamıyorsam arabası barlar sokağının önündeki duraktadır. çekim yapan kişi provoke ettiği için öyle konuştuğunu düşünüyorum. genç olan açıklıyor zaten arabalar dolu ondan almadık diye. izinsiz adamı çekiyorlar. iki tarafta suçlu. taksicinin "beni izinsiz çektiğin için seni arabama almıyorum" demesi yeterliydi. ayrıca marmaris taksilerini dışarı çıkıp alkol aldığımda kullanırım. fiyatları yüksektir ama darp, gasp, itlik yapmazlar. çoğu arabanın kendi sahibidir.
  • yine orta doğuda sıradan bir orta doğu insanı
hesabın var mı? giriş yap