• honda'nın eski civic modelinin en seri arabası. 1600 cc, 16 valve dohc modeli 130 hpdir. sedanı da hatchbacki de vardır. sedanına hastayım, umarım bir gün benim de olur... daha fazla bilgi için bakınız :
    http://www.hondacars.com/…ns.asp?modelname=civic si
    (not: bu 2000 cc imiş. 1600cc nin teknik verilerini bulamadım)
  • 91 ila 95 senesi arası üretilen honda civic si ların yan taraflarında inceden bir "doch" yazısı goze carpar. 1.6 130hp olan bu motor devirlendikce coşar da coşar. dısarıdan bakıldıgında 14inc alısım jantlarıyla gayet uysal gozuken bu otomobil gunumuz 1.6litre otomobillerinin alayına toz yutturma potansiyeline sahiptir. devir saatindeki "9" rakamı bile bazı seyleri acıklıyor değilmi?
  • sırtındaki yüküne, onca yaşına rağmen performansı ile göz dolduran emektar.
    (bkz: maddenin civik hali)
  • honda'nin artik epey eskiyen, ama sonra cikan civic modellerine gore cok daha zarif modeli. yere yakinligi, farlarinin inceligi, hantal olmayan govdesi ile halen duskun oldugum araba.
  • çocukluğumdan beri hayalini kurduğum, okul hayatım boyunca sayfalarca resimlerini çizdiğim, her ayrıntısına aşık olduğum ve buradan da kendisine teşekkürlerimi tekrardan sunmak isterim ki ablam sayesinde 94 model jj kod adlı bir tanesine sahip olduğum canım oyuncağım benim. arabanın hası. aslan parçası. çok seviyorum be sözlük.
  • on yıldır 4 kapılı bir tanesine sahip olduğum döneminin en yakışıklı otomobillerindendir.üretildiği yıllar arasında kendi sınıfında ki rakiplere göre bir kaç gömlek ötededir. sağıyla soluyla oynanmadan orijinal haliyle efendice binilmelidir.
  • sonunda amerika'da satışa sunuldu ve reklamları yayınlanmaya başladı bile.
  • 1.5 litrelik turbo beslemeli, 205bg ve 260nm torku ile 0-100 performansı 6.5 saniye.
  • 2016'da ikinci eli kolay diye aldığım, geçen yıl sonunda komple boyatıp ufak bir renk kombinasyonu ayrıntısıyla emsalsize dönen ve böylece arabaya yeniden hasta olduğum, gençlerin bu yaştaki bir aracın yanına yanaşıp halen ilgiyle izlenelerine şaşırdığım, aldığım günden bugüne 7 mislinin üzerinde fiyat koyabilmiş, periyodik yağ değişimi ve bakımı dışında bir kez bile motoruna anahtar değmeyen sıfır sorunlu ama 1.4 motoru yokuşlarda yığıldığı için 1.6sını almadığıma pişman olduğum ve daha 150 bini bile bulmamış aile arabamız.
    hanım ehliyet alma aşamasında ve yokuş kalkış destekli bir model istiyor.
    bense bu ihtiyar yakışıklıyı satmaya pek kıyamıyorum.
    bana göre en önemli eksiği apaçi modifıyesi örnekleri çok.
    üstüne başına dokunulmamış olanlarıysa bunca yıla rağmen hala beğeni alan bir endüstriyel tasarım örneğidir.
hesabın var mı? giriş yap