• attila zamanindaki bati roma imparatorlarindan biri.
  • flavius honorius, theodosius'un küçük oğlu, 384'te doğmuş, babasının ölümünün ardından 395'te batı roma'nın tahta geçmiştir. kardeşi arcadius da doğu roma'yı yönetmeye başladığından bu yıl, roma imparatorluğu'nun resmen olmasa da fiili ikiye ayrılış tarihidir.
    hüküm sürdüğü dönem isyanlarla geçmiş, zamanında roma vizigotlar tarafından işgal edilmiş, honorius'un başı bir türlü dertten kurtulmamıştır. 423'te hakkın rahmetine kavuştmuş, erkek çocuğu olmadığı için imparatorluk yeni bir kaosa sürüklenmiştir.
  • ayrıca hristiyanlık tarihinde honorius olarak namı yürümüş dört tane papa vardır.
    yaratıcılıktan uzak papa isimlendirme yöntemi yüzünden honorius i, ii, iii ve iv olarak anılmışlardır (kazım kanat kendilerine soyadlarıyla hitap eder).
    honorius i 625 - 638 arası, honorius ii 1124 - 1130 arası, honorius iii 1216 - 1227 arası, ve honorius iv 1285 - 1287 arası bir vatikan kamu kuruluşunda papa olarak görev yapmışlardır.
    abilerin hayatları hakkında detaylı bilgi http://www.newadvent.org/cathen/ adresinden elde edilebilir.
  • ağır meriçlerin nick altına pislediği yazardır. bu tipler kadınlara yalakalık yaparak bir yere varacaklarını düşünürler; lakin bilmedikleri şey, kadınların evrimsel bilinçaltı ve güdüleri feminen, karı kılıklı erkekleri değil, maskülen erkekleri arzular. hiçbir meriç ,alfa erkek olmadığı gibi aday adayı bile değildir. bunlar da çıt kırıldım erkeklikleriyle kadınlar tarafından değer göreceklerini sanırlar. ancak zan ve hakikat farklı şeylerdir. neokorteks duayeni kamiller sizi.
  • bilmediği konular hakkında yazmaması gereken yazarımsı.

    (bkz: #73257250)

    (bkz: #73258004)

    entrylerinden bır kısmını yeni okudum editi: başlıkları ve kendisi engellenmesi gereken.

    (bkz: #71237285)
  • çekirdek ailenin bir sosyal inşa olduğunu söyleyip sonra aile kavramının "doğa uygun" olduğunu idda eden ilginç troll.
  • yararlı, öz bilgiler veren kaliteli yazar. baltasar gracian ile tanışmama vesile olduğu için kendisine müteşekkirim.
  • vatana millete hayırlı çeviriler yapan bir insan
  • ekşi sözlüğün kutsal bilgi kaynağı misyonunu yerine getirmesinde önemli pay sahibi olan yazarlardandır, badimdir. her ne kadar bilgi verici temada entry yazmayı pek tercih etmesem de, bu işin hakkını tam anlamıyla verdiği için kendisini takdir ediyorum. umarım sayesinde bilinçlenen okuyucular daha da artar. takip edeni bol olsun, bolca yazsın ki okuyalım.
  • feminizim başlığı altında kadınların yarım akıllı olduğunu iddia eden yurdum çomarlarından biri. #77681818
    onun gibi sığırlar da zaten birbirlerinin nick altında karşılıklı yıkama, yağlama, bir takım yerlerini yalama konusunda adeta örgütlü bir faaliyet icindeler.
    öyle bir düşünce dünyaları var ki, foseptik çukuruna gir, bu kadar miden bulanmaz.
hesabın var mı? giriş yap