• atilla yeşilada‘nın son 16 yılda olanı biteni ve öngörülebilir gelecekte beklenen gelişmeleri gayet sade ve sarih biçimde yazdığı kitabının adı.

    son dönemde en çok sorulan soru, gelecekte geçirdiğimiz son 16 seneye ne isim verileceği! bence işbu başlık o konuyu da karşılıyor.

    alınız okuyunuz.. zira, hükümet ve idareci farketmeksizin, kritik noktayı geçtik ve yakında yaşanacaklar besbelli. hiç değilse fikir beyan edebilme adına okunası kitap.
  • atilla yeşilada'nın son kitabıdır.

    kitabı alan ilk yazar değilim belki ama ilk ben yazmak istedim: parola yayınları kitabı p.ç etmiş. dizgi nedir bilen biri yok mu yayın evinde. yazılar bile sayfaya düzgün oturmamış yamuk yumuk. kapağı fena değil ama.

    okudukça esastan da değerlendirmemi editleyerek yazarım.
  • kitabın 15. sayfasında '' ekşi sözlükte föş için ne dediler '' başlığını açarak. '' popüler kültüre hastayım. benim için ekşi sözlük kutsal referanstır. eleştirilere alınmam çünkü reklamın bedavası baldan tatlıdır.'' dedikten sonra başta şahsım olmak üzere yazarların kendisi hakkında yazdığı yazılara yer vermiş . teşekkürler yeşilada.
  • ekonomiye eğlence katabilmiş yeni bir türdür. günlük ekonomik olaylar anlatırken kullanılan tabirler yer yer kahkaha attırıyor.
  • atilla yeşilada’nın paraanaliz’de yayınlanan köşe yazılarının derlemesidir. eser niteliği yoktur.

    sağlam bir eleştirisi için: (bkz: atilla yeşilada/@dragonlady)
hesabın var mı? giriş yap