• bi bitmedi şu çarşı
  • tacizin daniskasıdır. yarın bir gün bu yaratıklar yüzünden işinden olursa şahsen ben hiç şaşırmam. zira bu ülkede tacizciler değil, taciz edilenler suçlanır.
  • (bkz: memeleri uçan merve)

    edit: ben bu entry'i bu videoyu izlemeden ve diğer entryleri okumadan önce lönk die girmiştim. şuan kendimden utandım. bu nasıl bir abazanlıktır len. biri gazı verse tecavüz de ederler o grup psikolojisiyle.
  • beşiktaş taraftarının yapacak başka bir iş bulamayınca uçuş esnasında sardıkları, lafı yapıştırınca gülme efekti verdikleri uçuş personeli
  • besiktas taraftarinin yaptigi buyuk terbiyesizliktir. videoya yorum kismini da kapatmislar en azindan yaptiklari kepazeligin farkindalar.

    edit (tanim duzeltmesi): besiktas taraftarinin yaptigi buyuk terbiyesizlige ve tacize maruz kalan hostestir.

    edit (ekleme) : he ya bizim insanimiz kezban zaten. ne zaman ogrenecegiz avrupali gibi olmayi. mesela o yabanci kizlari her yil yilbasinda taksim'de goruyoruz. kalabaligin sozlu tacizlerine gulumseyip tempo tutunca baslarina gelenleri tv'ler yayimliyor. su videodaki bayan bu dediklerinizi yapsa daha neler yapilirdi o eglence anlayisiyla dusunemiyorum.

    (bkz: işte bunlar hep piçlik)
  • bazı erkek müsveddelerinin tek başına sesi çıkmazken toplulukta bir kadına karşı bu kadar terbiyesizleştiğini gösteren video. hayır içlerinden bir tanesi normal bir ortamda gidip yanına konuşamaz belki. kız işini yapıyor, sesini çıkartamıyor diye iyice abartmışlar. kimse işini yapıyor diye buna katlanmak zorunda değil. hiçbir kadın. ama pardon erkekler bir kadına istediği an istediği şeyi söyleyebilir değil mi? karşı tarafın bunu nasıl karşıladığının zerre kıymeti yok. yanınızdakilerden cesaret aldığınız erkekliğinize tüküreyim sizin.
  • yanlış anladığımı umuyorum ama uçakta bile holiganlık edip sigara içmeye çalışmış bir odunun yer aldığı bir durumun ardından saçma bir biçimde ismi anılmış olan thy çalışanı galiba.

    oha diyorum.

    bunu çeken kim ise, evveliyatı nedir anlatmalı.

    holiganizme hayır, bullyinge hayır.
  • koca koca adamlar utanmadan piçlik yapmaya çalışıyor. abicim o tipine, yanlardan açılmış saçlarına yakışmıyor bir kere. aman ne komik, ne eğlenceli. bunların eğlence anlayışı da bi' garip anam.
  • o sigarayı çevir bir tarafına sok.. utanmaz herif. nasıl da seviyorsunuz pisliği holiganlığı serseriliği.
  • talihsiz çalışandır. geçen sene bir maç sonrası tramvayda hayvanlığın daniskasını yaptıkları zaman geldi aklıma. bu tek hücreliler yanyana gelince bi hayvanlaşıyorlar kutlamalarını insanları özellikle rahatsız edecek şekilde yapıyorlar. tramvayı sallamak, kapıda durup düğmelerine basıp kalkışını geciktirmek, camları kıracak kadar yumruklayıp sıradan vatandaşları rahatsız etmek, tramvay içinde ağza alınmayacak küfürlü sloganlar atmak... yaşlı teyzeler genç kızlar çoluk çocuk içerideyken... kimse de dayak yerim korkusuyla adam akıllı çıkışamamıştı o hayvani topluluğa. tramvay olayı da uçak olayı da çarşının marifeti ama taraftar grubu ayırmıyorum; kendi ezik hayatlarında mutlu olacak hiç bir şey bulamayınca futbolu yaşamlarının merkezine alan bu insanlar ilkel primat grubundan farksız oluyorlar yanyana gelince.
hesabın var mı? giriş yap