• bir yazar neslinden emin değilim.
  • (bkz: kuturkutur)
  • donuza eklediği yazarlar yüzünden , kendi nick altı entrylerinde eğlenceyi kaçırmış ekşisozluk yazarıdır.

    (bkz: iyi böyle)
  • bir zamanlar zibanzi isminde ulu bir yazar varmış. bu ulular ulusu yazar, bezik kuturkutur'a sözlüğü anlatmış. ona bu büyülü dünyanın güzelliklerini göstermek için sözlüğe giriş yapmış ve onu güzel bir yolculuğa çıkarmış. bu güne kadar gördüğü geri git ne bileyim gibi uyarılara takılmadan gezmesini sağlamış. bezik kuturkutur kasmış, kasmış eninde sonunda sözlüğe girmiş. kendini sözlüğün içinde entryden entrye vurmuş. koşmuş, çoşmuş, kopmuş, hoplamış, zıplamış. çocuklar gibi şenmiş artık. ama olan bir gün olmuş. bu bezik mi bezik kuturkutur üç beş karma alıcam diye ulu zibanziyi ispiyonlamış. kimsenin bilmediği bir sırrını açığa dökmüş. sonunda zibanzi sözlükten sürgün edilmiş*. bir gün sözlükte entry okurken kuturkutur'un da uçtuğunu görmüş. allahın sopası yok dercesine gülmüş içinden. günlerden bir gün aynı ortamda bulunduklarında ağzından şu sözleri duymuş " ya zaten sözlük yok abi berbat bir yerdi. şimdi bir kaç eski sözlükcüyle başka yerde takılıyoruz." demiş. üstüne hiç bir şey dememiş ulular ulusu zibanzi. çünkü o bilirmiş sözlüğü ve sözlükçülüğü. yıllar geçmiş zibanzi sözlükte takılmış dışardan dışardan okumuş, okumuş. bir gece ne görsün bu bezikler beziği geri gelmiş sözlükte at koşturuyor, borazan öttürüyor. işte demiş o zaman keşke keşke demiş bir söz verselede bende burada tekrardan konuşabilsem.

    not: zibanzi'nin söylediklerinden.
  • yardımseverliği ve nezaketi ile bu çağda böyleleri kaldı mı, dedirten yazar. sağolasın güzel insan.
  • uydunet konusundaki inanılmaz ince kafa ayarı tavsiyesi sayesinde fütursuzca sörf yapabilmemi sağlayan faydalı kişi.
  • ttnet'ten bezdiğim şu günlerde, uydunet'e geçme kararının eşiğindeyken sırtıma tekmeyi bastı sağolsun, uydunet'e geçmeye kesin kararımı vermiş bulundum böylece.

    bağlantıyı sağladıktan sonra karşılaşabileceğim sorunları da nasıl çözeceğimi şimdiden anlattı, şu durumda bayağı bir heyecanlıyım.
  • (bkz: ferrari gtc4lusso) şu başlık 8 şubat 2016 tarihinde 15.48 saatinde 19 07 1907 nikli yazar tarafından açılmış..

    (bkz: ferrari gtc4 lusso) şu başlıkta 8 şubat 2016 tarihinde 18.40 saatinde hosvelkam nikli yazar tarafından açılmış..

    doğru yazılmış şekilde(zira ferrari markası da model ismini bitişik yazılı şekilde register ettirmiş ve o şekilde kullanıyor)(http://gtc4lusso.ferrari.com/en/) ve ikincisinden tam 3 saat önce açılmış başlık zaten varken bu yazar arkadaşımız araştırmadan 3 saat sonra yanlış bir şekilde başlık açmış. ben kendisine düzeltmesi yönünde en az 10 kere mesaj attım ama inatla ne düzeltti ne de cevap yazdı. moderasyona taşıma isteği gönderdim ama onları da ara ki bulasın zaten...

    6.5 yıl sonra editi: konuştuk, anlaştık, hallettik. sonuç itibari ile nazik ve hoşsohbet bir sözlük yazarı. yukarıdaki başlığı da moderasyonu beklemeden kendiliğinden taşıdı. buradan hem kendi adıma hem ekşi sözlük adına teşekkür ediyorum. buraya da müsait bir zamanda tekrar bir edit gelecek.
  • günlerdir hatırlayamadığım çocukluğumun en keyifli oyuncağının adını * bana bir çırpıda hatırlatarak beni mutlu etmiş yazardır.
  • son dönemde yazdığım entryler sebebi ile dişi sanılma durumu ile çok sayıda mesaj alan, ancak ümitleri boşa çıkaran bir yazar tipidir.

    (bkz: tüh erkekmiş)
hesabın var mı? giriş yap