• yakın bir arkadaşımın gittiği üzere.
    "güzel bir doğum günü organizasyonu yapacaklarını ümit ederek rezervasyonu yaptırdım. masamızda ekstra olarak 2 şamdan ve mum. 2 keten peçete , keten masa örtüsü , ve suda canlı çiçek. ha pardon krema ve çilekten keksiz bir şey vardı. onlar pasta diyor..bunun için 150 tl ödedim.başlangıç için iki küçük ekmeği ve bir yemek kaşığı zeytinyağı servis ettiler.2 adet yeşil zeytin hem mideyi hem gözü doyururdu.gerçi koyarlarsa fiyatı yükselir. koymasınlar böyle iyi.masamız bahçenin ortasında sonradan atılmış , plastik sandalyelerle süslenmişti. kaşarlı tavuk ve spagetti 38 tl servis başı. kamerin salatasının içinde marul roka 3 dilim avakado , 2 dilim küçük ve incecik enfes kars kaşarı, tadını alamadım ama öyle yazıyordu.1.5 adet iç ceviz vardı. 2 cam şişe 200 cc sprite 4 adet çay. 273 tl ödedim. pasta dedikleri şey ince çıtır gevrek üzerine sarı bir krema ve çilek bunu 3 kat yapmışlar birde mum. 3 garson arkadaş 8 masa için bayağı zorlandı. sanırım mutfak kısmıda onlarda. yani hem tabaklayıp hem servis ediyorlar. ağırlığın başka bir açıklaması yok.
    işin özü burası gastronomik bir yer falan değil. tronomik olan bir şey varsa fiyatları astronomik. bazı yerler pahalı ama lezzetlidir. lezzette yoktu.
    burası jet sosyetenin üs olarak kullandığı bir yer. ha ben yinede sana inanmıyorum gidip bir silkeleneyim derseniz hay hay."
  • adanalıları söğüşleme üzerine açılmış mekan.
  • memnun kalmamış müşterileri ile google yorumlar üzerinden tartışan işletme.

    bu ülkede bir mekanın görünümü ve menüsü ne kadar modernmiş gibi sunulsa da, aslında özünün ortadoğulu/taşralı olduğunu bir kez daha gösterdiler sagolsunlar.
hesabın var mı? giriş yap