• 2000 yapimi basrollerinde kenneth branagh ve robin wright pennin oldugu michael kalesniko filmi. sakin ve cok hos bir filmdir. ozellikle robin wright penn in bu filmde insan kostumu giymis bir melek oldugunu gorursunuz.
  • seyredilesi seyrettirilesi komedi/dram filmi. çocuk ve hayvanlara karşı korku, çekinme ve nefret arası hissler besleyen asosyal peter mcgowan'ın (branagh), yazdığı oyunda, çocukla ile ilgili sahneleri bir türlü gerçekçi yazamadığından, doğal diyaloglar yakalayabilmek için komşularının ilkokul çağındaki kızıyla evcilik oynadığı çay partisi sahneleri gülmekten yerlere yatırır.

    melanie mcgowan: maybe you should see a therapist about your anxiety.
    peter mcgowan: that's exactly what i'm afraid of. what if he cures me? then, i'll have nothing to write about. nobody wants to know about how happy you are.
    melanie mcgowan: oh, i don't think you ever have to worry about an over-abundance of happiness, dear.
  • filmdeki sahneler; peter ve melanie mcgowan çiftinin evlerinde ve çevresinde bir de peter'in oyun yazarı olduğu bir oyunun tiyatrodaki prova çalışmaları sırasında çekilmiş. tiyatroyu andıran harika bir filmdir. imdb ye göre film tamamı kanadalı yönetmen michael kalesniko'ya giden altı ödül almış. çocuk sahibi olmak istemeyen peter'le, çocuk için yanıp tutuşan melanie arasındaki tartışmalar, peter'in komşunun küçük kızı amy ile tanışması ve onunla girdiği komik diyaloglar, kendisinin adını vererek komşuları rahatsız eden bir adamla diyalogları, bir diğer komşunun köpeği ile atışmaları gibi gülmekten yerlere yatacağınız sahneler vardır.
hesabın var mı? giriş yap