• mainstream singer songwriter ekolünün john mayer'dan sonraki bayrak taşıyıcısı..1981 doğumludur ve şimdiye kadar epic records'dan 2000 yılında 24.000 kopya satmış debut albümü australia'yı yayınladıktan sonra sırasıyla madrigals ep. ve son olarak da stop all the world now'u yayınlamıştır bu başarılı müzisyen.
    she says şarkısı inanılmazdır herkes en az bi kere dinlemelidir.
  • pek hoş bir pearl jam - black cover'ı bulunmaktadır.
  • liseyi bitirdikten sonra üniversite okumak yerine kendini müziğe veren howie day 2000 yılında tamamen kendi çabaları ve kendi parası ile australia adlı albümünü çıkartmıştır. albüm o dönemde çok az satmıştır; fakat epic records ile anlaşma imzaladıktan sonra hem bu albümün baskıları çoğaltılmış, hem satış rakamları artmıştır. zaten daha sonra da bunu madrigals ve 2003 yılında da stop all the world now albümleri takip etmiştir. stop all the world now albümü howie day'in 4 yıl boyunca sting, jack johnson, sheryl crow ve genelde tori amos gibi ünlüler katıldığı konser turlarındaki deneyimlerini yansıtmaktadır. she says adlı en bilindik şarkısını da 17 yaşında yazmıştır. o zamandan bugüne birçok filmin soundtracklerine katkıda bulunmuş, enfes coverlara imza atmıştır ki genelde bunlar beatles coverlarıdır.
  • goo goo dolls'a çok benziyor tarz olarak, tip olarak, ses olarak. örneğin she says şarkısı iris ile acıtma kulvarında yarışabilir. ayrıca bu arkadaşımız biraz sorunludur. 2004 yılında bir hayranını dövüp, tur otobüsünün tuvaletine kitlemişliği vardır. baya tepki görmüş, yüklü bir tazminat ödeyerek sıyırabilmişti. ayrıca uyuşturucu ile başı derttedir.
  • collide şarkısı ile sanatı hakkında büyük ölçüde fikir edinebileceğiniz abd'li pop şarkıcısı. she says single'ı ile de platin plak ödülü aldığını unutmamak gerekiyor.
hesabın var mı? giriş yap