• ilerde değerlenecektir. şu an için uygun alım seviyesinde. 1680 sats. ekşiciler %100 artınca gelir yazarlar buralara.
  • artan hacmine karşın yukarıdaki entry'de bahsedildiği gibi 1600-1700 seviyelerinde tutulan coin. ocak ayı sonunda önemli gelişmeler bekleniyor ve buna yönelik fiyatın yükseleceği düşünülüyor. 1750 sats seviyesi için indikatörler al veriyor.

    araştırmanızı yapın derim, önümüzdeki aylarda çokça adını duyabiliriz.
  • kendi seviyesine göre dibinde dibinde neredeyse. diğer coinler öyle pumplanıyor ki aşağıda uyuyanlar gözden kaçıyor. bugun bir miktar yatırım yaptım. hiçbir zaman günde %100 kar hedeflemediğim için içim rahat. yavaş yavaş yükseleceğine inanıyorum.

    yatırım tavsiyesi değildir.
  • herkesin yardır yardır alın diye tavsiye ettiği coin. tüm altcoinler yükselirken bu sadece izlemekle yetindi fakat sıra buna geldi gibi görünüyor.
  • herkesin temennisi gibi benimde güzel bir şeyler beklediğimdir. umarım yüzümüzü kara çıkarmaz.
  • internet aleminde sahtekar bir decred (hcash) ve peercoin (hshare) kopyası olarak bilinen kripto para birimi. türk kriptocular pompalamaya çalıştığına göre uzak durulması evladır. ytd.
  • decred marketcapte (an itibariyle) 53., peercoin 161. iken 40. olan hshare'in nasıl sahtekar oluyor onu anlamıyorum. büyük düşüşünden önce yaklaşık 20. sıradaydı. düşüşünün makul bir sebebini aradım ancak bulamadım. muhtemelen yine yukarı doğru tırmanacaktır.
    ben coinlerin teknolojisinden hiç anlamıyor olmakla birlikte, block bazlı blockchain ile block bazlı olmayan block chainler arasında bir köprü köprü yerine geçtiğini ima eden çizimler mevcut. bir tarafta bitcoin diğer tarafta iota amblemi vs. var. ortada da hshare var. buradan benim bir cahil olarak çıkarttığım önemli şeyler arasında köprü olmaya çalışması hasebiyle bu coinin de önemli olduğu. merak edenler white paperini buradan okuyabilir:
    https://h.cash/…ist/pdf/hcash whitepaper v0.8.1.pdf

    bu arada ilk mesajlarda 1600 satoshi mertebesinde olduğu yazılmış. şu an 139770 satoshi ki bu da en yüksek fiyatına göre 5/6'lık bir değer kaybına uğramış haliyle. coin babamın coini değil. ama attım kenara btc'ye karşı 2'ye 3'e 4'e katlar mı diye bekliyorum. yukarıdan da anlamışsınızdır. konunun tam bir cahiliyim. ama bana katlar gibi geldi. 0'a düşse de satmayacağım. 4' e katlarsa biraz daha uzun araştırmalar yaparım. bu yazdıklarıma karşı çıkıp başlığı kirletmeyeyim diye yazmayan arkadaş varsa bana özelden mesaj atıp uyarabilir.
  • sma100 4 saatlik mum grafiğinde kesişip her an mumların altına doğru yol alabilir. eğer öyle olursa uzun süredir yüksek hacim, düşük voltalite izleyen hsr'den bir şeyler bekleyebiliriz, yükseliş trendine girebilir. ama yatırım tavsiyesi değildir, onu belirteyim.

    ve fakat o kadar çok kişiyi bekletti ki en ufak hareketinde yüksek satışlar gelebilir, altlardan girdiyseniz keyifle izleyiniz efendim.

    edit: bu entry'nin üzerine bugün yaklaşık %30 yükselmiştir. dediğim gibi uzun süredir beklendiği için satış bol oldu. şimdi balinalar tekrar topluyor, hacim büyütüyor. doğru zamanda tekrardan yukarı zıplayabilir. dün gece altlardan giren arkadaşlara küçük ama garantili bir kar bıraktı. teşekkür mesajları için sağolun ama riski siz aldınız, zira yatırım tavsiyesi olmadığını söylemiştim. ayrıca twitter'da kripto paylaşımı yaptığım bir hesabım yoktur, kısıtlı bilgilerimle sadece buraya yazıyorum.
  • ekip diye koyduklari isimler gercek bile degil gibi. hicbirinin internette bir profili yok. kullanip atmalik bir coin. uzun vade icin uygun degil. son bir ayda x10 yapamamis nadir coinlerden.
  • tam 1 hafta önce 960 seviyelerindeyken 940'la talep girmiş ama aç gözlüğümden alamamıştım illa 940'tan alıcam diye. bugün öyle bir coştu ki 1700 seviyelerini görecek muhtemelen.

    gene kaçan bir fırsatın ardından ağlıyorum.

    sub ve ada lütfen kopup gelin..
hesabın var mı? giriş yap