• htc'nin nisan 2016'da tanıtacağı yeni telefonu.. one m isminden vazgeçmiş diyorlar..

    http://www.maxicep.com/…i-ortaya-cikti-h218947.html
  • merakla beklediğim telefon. ios'tan androide geçmeme vesile olması dileğiyle
  • 12 nisan 2016'da tanıtılacak olan telefon.. #powerof10 etiketi ile reklamı yapılıyor..
  • sızdırılan görselleri doğruysa on numara makine olacağını düşünüyorum. nihayet kullanıcı şikayetlerini dikkate alıp doğru düzgün bir iş ortaya koymuşlar.
    çerçeve oranı güzel, dizayn güzel, iğrenç yazılımsal tuşlar yerine bir adet mekanik iki adet kapasitif tuş var.. sd820 ile geleceği kesin (apple, samsung, huawei harici diğer tüm firmalar qualcom'a muhtaç sonuçta)..
    ah birde dual sim gelirse tadından yenmez ama tüm bunların yanında klasik htc fiyatlandırması yaparlarsa yine sıçarlar orası ayrı.
  • htc'nin ya ölüm ya ya zafer telefonu. bunda da sıçarlarsa iflas ederler.
  • yine ben premium telefon satıyorum deyip rakiplerinden 700 tl fark ile aynı donanımı satmaya çalışırsa tutmayacak telefon. bu sefer rakipleri de yüksek fiyatlardan girdi. kendisi 3500 tl gibi uçuk rakamlar beklemez umarım. sonuçta helio x10 gibi dandik (fiyatına göre yoksa oldukça başarılı) bir işlemciye sahip telefonlarını bile 3000 tl ye sattılar.
  • hakkında paylaşılan bilgiler ışığında, htc'nin, son yıllarda gelen tüm eleştirileri yapıcı şekilde değerlendirdiği müjdesini verebileceğimiz telefon.

    öyle ki, arka kasa tasarımı ve kapasitif ön tuşlar ile, üretim bandının tartışılmaz zirvesi olan htc one m7'ye dönüş yapmaları bile heyecan verici gelişmeler.

    bunun dışında ön dizayndaki htc logosunu kaldırıp yerine parmak izi okuyucu koymaları, boom sound hoperlörleri yenileyerek korurken bir de alt tarafa ekstra hoperlör eklemeleri, 12 ultra pixel'lik kamerası derken çok acayip bir telefon bekliyor gibi bizi.

    belki bu hamle bile htc'yi - en azından telefon sektöründe - kurtarmayacak ama çok da fark etmiyor; adamlar "batacaksak da gelmiş geçmiş en acayip android telefonu yapmayı deneyerek batarız" tavrını benimsemişler.

    seviyoruz.
  • an tutu testinde muadillerine fark attığı söyleniyor. güzel dizaynlarındaki öne logo koyma saçmalığından da vazgeçmişler. güncelleme takvimi olarak da hep diğer rakiplerinden öndedir htc. umarım bu telefon iş yapar ve batmazlar.
  • henüz görmedim, dokanmadım, bilmiyorum ancak m7, m8 ve m9 kullanmış birisi olarak bu serinin de diğerlerinin üzerine güzel ilavelerle geleceğinden eminim. m8'den m9'a geçiş biraz zayıf olmuş olsa da, m10'da radikal değişiklikler varmış. tuşların ekran dışında kalması, boomsound'un gizlenmesi, dolby digital stereo ses sistemi, 5.2inch ekran.. ilk bakışta bile yeterli yenilikler..

    m10'un en heyecan verici özelliğinin ise, sexy bir telefon olacağı şeklinde... sexy telefon nasıl oluyor, ne işe yarar diye bir düşününce insanın aklına türlü türlü şey geliyor... umarım titreşim seviyesi ayarlanabiliyordur... oo yeeaah baby....
  • samsung galaxy s7 alma arifesinde bana 12 nisan'ı bekleten telefon. htc kullanıcısı olarak htc ye bakmadan olmaz. umarım adam gibi bir fiyattan satışa koyarlar.
hesabın var mı? giriş yap