• 2018'in en çarpıcı telefonu olabilir.

    kirin 980 işlemcisinin antutu skorları sızdı. muhtemelen p20'de kullanılan kameralar bunda da kullanılacak. android tarafında liderliği alır bu cihaz bu sene.
  • o kadar muhteşem kamera sistemine rağmen tuhaf bir şekilde pixel 2 'nin gerisinde kalan telefon. umarım yazılım güncellemesiyle düzelir. çok estetik ve pilinden işlemcisine kadar uç teknik özellikleri var.
  • 6.39 inçlik oled ekran ile geleceği konuşulan telefon.

    16.10.2018 tarihli londra lansman edit: hem kablolu hem kablosuz şarj olma hızı ile fark yaratıyor. 4200 mah devasa pilini, 30 dakikada tam %70 oranında doldurabilen 40 wattlık bir şarj adaptörü var. bugüne kadar ki en hızlı şarj bu telefonda. hem de piyasadaki tüm rakiplerine ciddi derecede fark atıyor.
    bitti mi? bitmedi. yine 15 watt'lık kablosuz şarjı, dünyanın en hızlı kablosuz şarjı ve kablosuz şarj olabilen herhangi bir telefonu, kendisinin üzerine bıraktığınızda şarj edebiliyor. reverse charge dedikleri bu özellikle, mobil dünyasında başka bir telefonu kablosuz şarj edebilen ilk telefon.
    hatta lansmanda, bozuk ingilizceli çinli amca "ayfonunuzu nasıl şarj etmek istersiniz?" diye çok güzel bir espri yaptı.
    öyle gözüküyor ki, bu telefon literatüre "iphone'u şarj eden ilk telefon" olarak geçecektir.

    kamera performansıyle yine tuttuğunu koparıyor.
    hemen her türlü doğa koşulunda, rakiplerinden açık ara daha kaliteli ve işlevsel bir kameraya sahip. dahasını lansman videosu yayınlandığı zaman paylaşırım.

    ilk inceleme videosunu buradan izleyebilirsiniz
  • tanıtılmasına 2 hafta kala hemen hemen tüm detayları belli olan telefondur.

    "huawei, yeni amiral gemisi modeli için artık gün sayıyor. çinli üretici 16 ekim’de londra’da düzenleyeceği özel bir etkinlikle mate 20 lite, mate 20 ve mate 20 pro modellerini tanıtacak. son olarak mate 20 pro'ya günler kala yeni görüntüleri yayınlandı.
    huawei’nin mate 20 serisi 7 nm üretim süreci ile geliştirilen kirin 980 yonga seti ile gelecek. bu bağlamda, huawei mate 20 pro, mate 20 ve mate 20 lite bir ilke de imza atmış olacak. çünkü kirin 980, android tarafındaki 7 nm üretim süreci ile geliştirilen ilk yonga seti olma özelliğini taşıyor.

    huawei’nin yeni nesil amiral gemisi modeli p20 pro, 3 ana kamera ile gelecek. şimdiye kadar sızdırılan rapor ve görsellerden öğrendiğimiz üzere, huawei p20 pro, oled quadhd+ teknolojisine sahip kavisli bir ekranla teknoloji tutkunlarının karşısına çıkacak

    telefonun arka kısmında bir ada şeklinde kümelenmiş 3 kamera ve 1 flaş ışığı yer alacak. bu konumlandırmaya rağmen, huawei mate 20 pro 4200 mah kapasitesine sahip oldukça büyük bir pilden beslenecek. hızlı şarj özelliğine sahip bu batarya yalnızca yarım saat içerisinde yüzde 70’e kadar şarj olabilecek."

    kaynak

    kişisel yorumum: evet daha güzel bir işlemci ve daha güzel kamerayla geliyor, ama ben tasarımını beğenmedim. arka kameralar ve flaş hiç estetik olmayan şekilde kümelenmiş, ön tarafta da zaten hiç sevmediğim çentiği iyice genişletmişler. p20 pro'nun çentiği biraz daha kabul edilebilirdi. mate 10 pro bence tasarım olarak bundan daha iyi.
  • birgün android bir cihaz kullanmaya başlarsam, alacağım telefon olur kendileri. alan arkadaşlarım var incelediğim kadarıyla gayet başarılı.
  • sızan bilgiler doğru ise

    dxomark puan 116.
    p20 pro 109 idi.

    bu ara sızdıran kaynak sadece mate 20 peo değil nerede ise 10 tane yeni telefonun puanını sızdırdı.

    telefon kameraları iyi bir seviyeye geldi ama düşük ışık koşullarında halen leş gibiler.

    kamera konusunda inanılmaz bir rekabetvar belki bu rekabetten dolayı 3-4 yıla düşük ışıkta kötü performans olayını aşar telefonlar.
  • en iyi telefon ünvanını almaya geliyor alet.
    6.4 inç amoled 500+ppi ekran.
    4200 mah batarya
    6/8gig ram
    yeni kirin işlemci
    kablosuz şarj
    under display fingerprint
    kızılötesi yüz tarama
    hayvan gibi üçlü kamera ile geliyor.
    fiyat en az 1000 dolar olacak.
  • yazilimi ios seviyesinde optimize edilmeden deli gibi donanimla gelecek olan alet.

    anlatmaya calistigim su, sen arabanin rot balans ayarini yapmadiktan sonra amg motoru taksan nolur? sonucta araba tekerin uzerinde gidecek motorun degil.
  • bugun turkiye saati ile 16:00'da londra'da resmi olarak tanitilacak sahane telefon. piyasayi kasip kavuracaga benziyor. etkinlik suradan izlenebilecek: https://www.youtube.com/watch?v=anvt4i56sby
  • diğer cihazları wireless ile şarj edebilen huawei'nin yok yok 2018'in en heyecan verici telefonu.
hesabın var mı? giriş yap