• en sevdigim yanı; eninde sonunda hukuksuzluga alkış tutani da vurmasidir.

    bu yönüyle adil oldugu soylenebilir hukuksuzlugun.
  • 15 temmuz ve sonrasında ''milli irade '' ve ''secilmişleri zorla görevden uzaklaştırmaya çalışmak hukuksuzluktur '' ibarelerini ağızlarından düşürmeyen kitlelerin gösterdiği eğilimdir. yine bu kitleler kandil karşılamasında çözüm süreci çok iyi bir seydir diyenlerdir ve yine bu kişiler her yapılanı alkışlayan kitledir.
  • hatadır, ne kadar sevmediğiniz, nefret ettiğiniz insanların başına da gelse haksızlık mantıklı düşünüp bunun yanlış olduğunu idrak edebilmek gerekir.

    bugün hdp'li milletvekilleri gözaltına alındı ve bazıları tutuklandı. sebep teröre destek vermek olarak açıklandı. suçlular cezasını çeksin milletvekili diye dokunulmaz olsun demiyorum tabii ki ama neden fetö terör örgütüyle ilişkisi gün gibi ortada olan akp milletvekillerinin kapısına kimse dayanmıyor, gözaltına almıyor onları? niye bu ceza yasaları sadece akp karşıtı olan insanlara işliyor? bunun nesini alkışlıyorsunuz?
  • sizin karşı çıktığınız hukuksuzluğu alkışlayanlar değil, çünkü siz de bal gibi biliyorsunuz bugün içeri alınanların suç işlediklerini.
    sizin derdiniz o bunu yaptı, şu da şunu demişti ama onlar alınmadı neden hdpliler alınıyor.
    haklı mısınız? evet.

    peki bağdat caddesi'nde çiçekçiyi öldüren çocuğun hapse girmesi için imzalar atmadınız mı siz? neden uğraştınız ki, tayyip'in çocuğu da arabayla birini öldürdü ve içeri girmedi. o girmemişken bağdat caddesi katilinin girmesini neden istediniz?

    birebir aynı durum yok mu ortada? istiyorsunuz ki şu suçtan birileri içeri girmediyse, diğerleri de girmesin.
    şu an gücün kimin elinde olduğunu hepimiz biliyoruz. biz istiyoruz ki bugün madem onlar hak ettiğini bulamıyor, şimdilik bu suçlular cezasını çeksin. yarın öbürgün umarım devran döner, dönünce de bugünün dokunulmaz suçluları cezasını çeker.

    bugün gözaltına alınanlar dahil herkesin cezasını bu dünyada çekmesi dileklerimle...
  • eğer hdp akp'nin yanında yer alsaydı ve başkanlığa destek verseydi kimse bu insanları tutuklamayacaktı. bu şahısların terörle alakası yoktur demiyorum -kör olmak lazım bunu söylemek için zaten- suçlular cezasını çeksin de istiyorum ama tutuklamaların arkasında yatan ana sebep "akp karşıtlığı" olmamalı. bunda alkışlanacak bir şey yok.

    olay akp'liler tutuklanmıyorsa hdp'liler de tutuklanmasın değil, muhalifsen akp sana karşı elindeki kozları kullanır değilsen sorun yok. bunu öyle bir kanıksamışız ki "haksızlık var ama napalım buna da şükür" modundayız. bu çok tehlikeli bir durum ve bu hukuksuzluğu, adaletsizliği görmezden gelip tebrik etmek ya da bozuk saat doğruyu gösterdi diye yaklaşmak bu çarpıklığın temellerini derinleştiriyor.
  • geç gelen hukuk ile hukuksuzluğu karıştırmış olan kesimin yadırgadığı eylemdir.şayet ki sen ulusal bir televizyon kanalında terör propagandası yaparsan devletine ve devletinin mercilerine hakaret edersen bu kanunen hepimizin uymak zorunda olduğu anayasaya aykırıdır.eğer ben hayal gördüm ve bu kanunlara aykırı eylemler gercekle?mediyse zaten serbest kalacaklardır.
  • yapanların da gün geldiğinde hukuka ihtiyacı olacaktır. en güzel yanı da budur.
  • "ayarını bozduğun kantar, gün gelir seni de tartar."
hesabın var mı? giriş yap