• düşmanlar cumayı beştepe'de kılarlar.
  • (edit: ilk entry silinince başlık bize kalmış...)

    bilenler bilir, saddam döneminde ırak'ın meşhur bir enformasyon bakanı vardı (bkz: muhammad saeed al-sahhaf)

    abd kuvvetleri ırak'ın içlerine doğru ilerlemişken, amerikan topçusunun sesleri artık bağdat'tan duyulurken bu adam basına "hayııır, biz onları yendik, arkalarına bakmadan kaçıyorlar, amerikan ve ingiliz askerlerinin sonu fareler gibi olacak, çok yakında hepsini denize dökeceğiz" gibi demeçler veriyordu.

    https://www.youtube.com/watch?v=yfaemtcurg0

    hulusi akar komutasındaki bir savaşın da benzer bir çizgide ilerleyeceğini tahmin ediyorum.
  • ama iyi kandırıldık, çok güzel savaştık ama kandırıldık. baya kandırıldık denildiğinde, affedilip reis kefenimizle geldik diyecek malların ortalıkta görünmeyeceği savaştır.
  • ikinci sarıkamış vakası olur !!
    40 bin asker yemekten zehirlenerek şehit olur !
  • oyle bir savas yoktur efendim. suphesiz ki buyuk bilim adami, ilim insani, yuceler yucesi, peygamber kavminden gelen buyuk ordular genel kumandani ve turkiye cumhuriyeti baskomutani, first of his name bu savasi yurutecektir. hulusi kim? necidir? basgomutanimiz ati uzerinde gelip suphesiz bir sekilde bizi zafere hatta zaferlere tasiyacaktir. yada en kotu ihtimalle facetime yaparak bizi ileri surer, bizler de piyon oldugumuz icin en onde carpisiriz. bagzilari siginaginda takilirken biz oluruz zaten sikinti yok. burada arapci kardeslerimi goruyorum. hic suphem yoktur ki onlar bizi satmazlar. yukaridan gelen bombalari sen haksizsin deyip daha yuksek sesle bagirarak bastirirlar.

    biz hakliyiz ve daha yuksek sesle bagirarak tum dunya ordularini tarumar ederiz gencler. sikinti yok. basimizda yuceler yucesi bir basgomtan var ulan. boru mu bu. siz cahiller hic mi gillo ali destanini izlemediniz? maraba hokmunun emekli bascavus var ulan basimizda. en kotu ihtimalle elimizde super bir silah var. biliyorsunuz savas esnasinda kadin ve cocuklara dokunulmaz. bu adamlar neden bu zamana kadar basortusunu savunuyor sandiniz?
  • medieval total war ı bile yönetemez !!!
    tsk da ki gördüğüm en silik komutan
  • kumanyayı rota yemek dağıtacaksa üzüm hoşafımı evden getiririm ben.
  • asker selamı vermeyi bile bilmeyen birisinin yöneteceği savaş olur.

    (bkz: işte şimdi sıçtınız)
  • 3. viyana kuşatması
hesabın var mı? giriş yap