hünkar mutlu
-
trt'nin gelecek vaadeden spikeri. birol reçber ile birlikte genellikle fragmanlarda (default olarak stadyum - telelig) sesini duysak da ekran karşısında da bu işi iyi yapabileceğini düşünüyorum.
-
2010 güney afrika dünya kupası'nda maçları işin hakkını vererek anlatan tek trt spikeri.
-
turkce mac anlatabilen en iyi spiker. 2011 dunya yuzme sampiyonasini o anlattigi icin izlemeye basladim desem yalan olmaz.
-
-
erdoğan arıkan tarzı hücum anlatımından vazgeçmeli... bir oyuncunun adını birkaç kez söyleyince bir değişim olmuyor, bilmeli.
-
futbol bilgisi hakikaten üst düzeyde olan bir spiker. hiç uyumayıp sürekli maç izlediğini düşünüyorum. bilgisi ve maç anlatımıyla başarılı spikerlerden.
-
yalçın çetin gibi sesi güçlü spikerlerden. maç anlatımları da murat kosova'ya beş basar. neymar neymar neymar neymaaaaarrr neymar neymar gibi şov yapmadığından olsa gerek pek adı duyulmaz. her maçı hünkar mutlu anlatsa hyr demem, şuan aktif sipikerler içinde digitürkteki bikaç spikerle biirlikte en iyi üç spikerden bana göre.
-
tok sesiyle enfes maç anlatan şahsiyet. diğer zibidiler gibi gereksiz bilgiye boğmaması çok iyi. her şeyi kararında...
-
sadece trt'nin değil aynı zamanda türkiye'nin de en iyi 2 spikerinden biri.*
-
(bkz: 2014 brezilya dünya kupası) performansı en yüksek olan spiker.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap