• esin engin in yakin arkadasligi ve i find my love in porto fino sarkisina agziyla
    "fosssssssshhh" demek disinda bi olayini goremedigim yetenekli olmasi icab eden muzisyen.
    (esin enginin arkadasiysa sallama poset olamaz adam)
  • epeyce yaşlanmasına rağmen, şen şakrak klipler çekmekten yılmamış usanmamış aranjmancı müzik adamıdır. kliplerinde kâh plakasında "hurşid yenigün" yazan pembe renkli arabasıyla (kadillak olsa gerek), kâh "hurşid yenigün" yazan teknesiyle, taze çıtırları ve canti erkekleri alıp kırlara bayırlara götürür, onlara eğlenceli şarkılar söyler. amma gelin görün ki, kızların hepsi genç erkeklerle ilgilenip abiye yüz vermezler. lakin hurşid abi mutludur, gençlerin kendi aranjmanlarıyla mutlu yarınlara koşması, onu mutlu etmeye yetmektedir.
  • hayatımda ilk kez beatlesın yesterday yorumu ile dinlemiştim, aa ne güzel coverlamış herif lan derken şarkının sonu geldi ve klasik 9/8 ritm le darbuka solo başladı.. yarım saat güldüğümü hatırlıyorum.
  • babasi hayri yenigun de onemli bir turk muzigi bestecisidir. hursid yenigun ise 70lerin sezen aksu sarkilarinin bazilarini bestelemistir
  • kendine ait orkestra saz ve vokal grubuyla pop oryantal,pop y'allah,pop gırgıriyeden (daha gider bu böyle) oluşan müthiş seriye imza atmış olan hayvan komik,hayvan yetenekli her daim neşe kaynağım.

    sorarım size bugün itibariyle kaç babayiğit albümün üstüne fevkalade stereo veya b yüzü-acıklı yüz yazabilmektedir ?
    arkadaşının ricası üzerine arkadaşının oğlunun sevdiği şarkıyı albüme dahil edebilecek (kartal kaan) dahil kaç kişi tanıyorsunuz desem ? (pop y'allah b yüzünde azize adlı şarkıyı atilla abisi oğlu tuğrul için ister)
  • "kalplere vur bir zımba rumba da rumba rumba..." seklinde giden bir sarkıya sahip insan.
  • etrafina topladigi kendi gibi kankilariyle bir avuc mutlu azinlik tadinda laylay yada laylalylom tadinda sarkilar soyleyen hadi eskiden neyse ama su sirlar kime hitap ettigini yada kimlerin oturup dinledigini merak ettigim bir ilginc insan.
  • ah o gemide ben de olsaydım adlı şarkının bestekarı. ayrıca manasız bir klibe* sahiptir bu şarkı.
hesabın var mı? giriş yap