• akhisar belediyespor kulübünün başkanı. medyada bugüne kadar hiç yer almadı. dün akşam orduspor maçından sonra verdiği röportaj ile kendisini ilk kez gördüm. ortamı germeyen, reklam peşinde koşmayan, kimseye sataşmayan, elindeki imkanlarla en iyisini yapmaya çalışan biri. bu tarz yöneticilerin artması şüphesiz türk futbolunun iyiliği için gereklidir.
  • (bkz: #76863682)
  • kenan ve sinan eryüksel ikiz kardeşlerin babası. bu ikili uzun yıllar babalarının sayesinde takımda bulunsa da şu an ikisi de boştadır.
  • dün oynanan akhisarspor-beşiktaş maçında sahaya 13 yabancı futbolcu çıkararak türk futbol tarihinde bir skandala imza atmıştır. maçın oynandığı gün akhisar ilçesine akp'den belediye başkan adayı olarak gösterilmiştir. belediyecilik alt yapısı olmayan eryüksel seçildiği taktirde vay akhisarlının haline.
  • aşağıdaki trajikomik diyaloğun tarafı olan akhisar belediyespor başkanı. aynı zamanda akp'nin akhisar belediye başkan adayıymış kendisi.

    --- spoiler ---
    hüseyin eryüksel: "yabancı sayısının düşmesi lazım."
    devrim zengi: "sayın başkan nedeni nedir peki?"
    hüseyin yüksel: "bence düşmeli. herhangi bir nedeni yok."
    [beyaz futbol]
    --- spoiler ---

    tanıyan birisi başkana haber versin, 1. lig'de yabancı sınırı 5 (beş) zaten. bu saatten sonra kafasını takmasın yani süper lig'de ne olup bittiğine.
  • twitter'da #eryükselistifa hashtagi ile istifası istenilen akhisarspor başkanı.
  • eryüksellerini de al istifa et artık be adam.

    edit:rant savaşına kurban gidecek gibi. bundan sonra eryükselciyim.
  • akhisarspordaki yolsuzlukların birincil sorumlusu olan şahıs. 2 sene önce avrupa liginde oynayan takım şuan spor toto 1.ligden düşmek üzere. futbol klüplerinde yapılan her hesap hareketi geçmişe sönük sorgulanmalı ve sorumlular yargılanmalı. bu ülke vakıf ve spor kulüplerinde yöneticilik yapanlardan çektiği kadar kimseden çekmemiştir... torunlarının yüzüne nasıl bakıyor merak ediyorum doğrusu!
  • araba sürerken kalp krizi geçirip vefat etmiş.

    bugün üzerimde inanılmaz bir 6.his var .

    önce aklıma okulum geldi ve tv’ye açtım bir klipte okulumu gördüm.

    sonra aklıma ya zamanında bir akhisar vardı , ilçe takımı süper ligde şov yapıyordu diye araştırırken bu
    olayın mimarının az önce öldüğünü öğrendim .

    mekanı cennet olsun.
hesabın var mı? giriş yap