• is yeri nisantasinda olan, nöral terapi, akupunktur vs. ile kafayi bozmus, sözüm ona ünlülerin doktoru.

    hobileri:
    *bes dakikalik müsteri muayenesi yahut süper tedavi aralarinda gelip sekretere "su dergiye niye o fotografimi yolladin, digeri daha iyiydi" seklinde firca kaymak
    * "hmm bakim bakim kimler var odada baska" bakisi attiktan sonra is yerinde bulunan yakinlarina gururla kendisi ile yapilmis röportajlari okutmak
    * " yaw veriyolar ozonu, veriyolar ozonu* ne is!" diye merak icinde bulunan müsterilerini, durumlarini sormak icin, muhtemelen odasinda sac taramakla ya da bir baska antin kuntin dergiye verilcek resmini kirpmakla mesgul oldugundan dakikalarca bekletmek
    *bilmem kacinci seans sonrasi kendisinde bir iyilesme görmeyen müsterisine "hayir olamaz senden yeterince para kazanamadim" güdüsüyle "hmm gel bi de dislerine bakalim, ondan olabilir" yanitini verip bir baska müsteri cilginina sevk etmek

    öte yandan size " ya bi doktorla görüs bu kadar para verme! " diyecek iyi niyetlilikte hemsiresi (ki sizin durumunuzu doktordan daha iyi takip eder, herseyle de o ilgilenir) ve de güler yüzlü bir sekreteri vardir.

    sayet diyorsaniz "benim param cok, igne yapin bana", "doktor bey, benim saclarim koyu kestane renginde cikiyor yahu" gibi bi sikayet sonucu, doktor bey seve seve enerjinizi ölcecek (ölctürecek), uyku ve sindirim bozuklugunuz oldugunu sip diye söylecektir.
  • orhan pamuk'un kara kitap adlı romanının almanca'ya çevirisini yapmış ve alman edebiyat dünyasına kazandırmış doktor. her cumartesi sabahı kanal türk'te sağlık programı yapıyor. alternatif tamamlayıcı tıp diyor tedavi yöntemlerine. almanya'da tıp eğitimi sonrası çocuk bölümünde uzmanlığını yapmış, ardından da tamamlayıcı tıp doktorasını yapmış kendisi. alternatif tıbba inananlar için denenebilecek ve tabi ki her türlü sağlık problemini çözemese de bazılarını çözebildiğini düşündüğüm ve buna tanık olduğum doktor.
  • (bkz: nazgul)
  • ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınmış doktor.
  • ''ergenekon terör örgütüne üye olmak ve örgüt adına faaliyette bulunmak" gerekçesiyle tutuklanmıştır.
  • kerameti kendinden menkul bir nevi ahmet maranki
    özgeçmişinde herhangi bir tıp fakültesini bitirdiğinden bahsetmemekle birlikte kendine prof. dr. dr. med. hüseyin nazlikul demekte beis görmemektedir. daha nice dr dr dr liklere

    kişisel sitesinden:
    bozucu alan konusunda dünyada yapılan ilk doktora tezinden dolayı 12.02.2010 tarihinde girdiği sözlü sınav'da cum laude = üstün başarı notuyla yeni bir " doktors der medizin = tip doktorasi" unvanını almıştır.

    bu sınav öncesinde akademik sıfatı almanya da prof. dr. med. hüseyin nazlikul iken prof. dr. dr. med. hüseyin nazlikul olmuştur.

    (bkz: osur osur ipe diz)
  • nöral terapiyle migreni iyileştirdiği konusundaki iddialı konuşmaları üzerine bir de bunu deneyelim diyerek ocağına düştüğüm küçük kont dracula. 2008 yılında seansı 200tl'den haftada iki gün tedaviye gidiyordum abiye. bir seansta vücudun yaklaşık 40 noktasına iğne batırıp bitkisel bişiler enjekte ederek uyguladığı yöntem bir halta yaramadı.
  • yaptıklarının hiç bir halta yaramadığını bizzat deneyimlediğim, paranoyak ve narsist kişilik bozukluğu olduğunu gözlemlediğim doktorumsu.
  • benim de canlı canlı test ettiğim, tabiki hallederiz çözeriz deyip her seferinde biraz daha deneyelim kucağa alan daha sonra da ortadan kaybolan doktor, paranız çoksa harcayacak yer arıyorsanız gidin, üstüne bir de doktor arkadaşlarına paslamaya başladığında doya doya harcamış olursunuz
  • ekşi sözlükte hakkında yazan ilginç yorumlara bakmadan salak gibi gidip kitabını alıp tamamen çöp olduğunu o kadar para ve zaman harcadıktan sonra anladığım kişi.

    en azından netteki kitap yorumlarına bile baksam bu hatadan dönmenin şansı varmış ama ne bileyim cilalı reklamları süper olan bir adamın içinin boş çıkacağına.

    işte bu tamamen zaman ve para kaybı olan kitapla ilgili okuyucu yorumları:

    - yaptığım bir araştırmada bu kitabı kaynak kullanmak için incelediğimde fark ettim ki benim ilgilendiğim kısım vikipedi'den doğruca alınıp yazılmış. bir üniversite öğrencisi olarak biliyorum ki, hazırladığımız ödevlerde bile vikipedi gibi siteleri kaynak olarak kullanamayız, kopyalayıp yapıştırmayı söylemiyorum bile. özellikle de böyle bir kitaptan maddi gelir elde edildiği düşünülürse..

    - şu ana kadar beslenme - sağlıklı yaşam üzerine okuduğum en kötü kitaptı. yazarımızın emeğine saygımdan daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
hesabın var mı? giriş yap