• datça'da bulunan, sahil kasabası havasında istanbul pahasında balık lokantası.

    arkadaş tamam denize sıfır yer yapmışlar mezeler güzel balık taze. fakat iki levrek on tabak meze ve bir büyüğe de 550 lira hesap çıkarılmaz. yazıktır.

    hemen hemen aynı şeyleri iki hafta önce karşıyaka sahilde 350 liraya yedikten sonra insan kendini hepten kerizlenmiş hissediyor.
  • mezeler çok çeşitli ama kötü ancak iki kişilik bir masada getirdiği meze neredeyse çay tabağı büyüklüğünde bir tabakta servis ediliyor. soğuk meze minimum fiyatı 7-10, ara sıcak (kalamar, ahtapot gibi) 25 tl ve üzeri. balıklara zaten hiç girmiyorum çünkü fiyatlama inanılmaz yüksek. iki kişi alkollü ve çok meşhur (!) lagos balıklı fiyat 350 tl civarına çıkarsınız.

    sayelerinde çok kötü bir akşam geçirdik , o yüzden sakın gitmeyin.
  • kapıda aklı başında bi abi karşıladı . onca mekan arasında buraya ikna olmamızın sebebi bu abinin mantıklı , dobra konusmalariydi. mekan zaten deniz kenarında güzel. fiyatlar da yerine göre. ucuz değil yani. ılgi alaka güzel , garsonlar kibar ama rakı içen adam o kadar çevresinde dolanilmasini ıster mi o biraz muamma. gerçi onlar mekana rakı mekanı değil balık restoran ya da deniz kenarı restoran gözüyle bakıyor olabilir . uzaktan gelen müzik sesi hoş . öyle masalara salça olsalar çekilmezdi müzisyenler. kendi masalarında çalıp söylediler . balık güzeldi. mezeler güzeldi . yalnız bayat ekmek dayamasalar iyiydi. hemen degiştirttim tabi..
hesabın var mı? giriş yap