• hyosungun giri$ duzeyindeki supersport motosikleti. cift silindirli yag sogutmali 150 kg agirliginda bu yaki$ikli alet 29 hp gucunde olup 175kmh hiza ula$abilir. bir de agbisi vardir hyosung gt650r diye.

    http://www.hyosungfanclub.com/
  • ''hyosung iyi değil lan, git yamaha al, honda al'' diyenlere pek aldırmadan, uzun bir süre sorunsuz kullanabileceğiniz (bilinçli bir motosiklet kullanıcı olmanız şartıyla tabi), başlangıç motosikleti olarak görülmesine rağmen, ömrünü bitirene kadar size eşlik edebilecek bir motosiklettir.
  • türkiye'de fiyat/performans olarak baktığınızda düşünmeden alabileceğiniz bir makinadır. görünüşü ve performansı kullanıcısını memnun eder. 100 km'de ortalama 3.5 - 4 lt benzin tüketir, şehir içi motosikletidir.
  • türkiye pazarında rakipsiz sayılabilecek supersport başlangıç motosikletidir. son üç yıldaki satış rakamları dolayısıyla kawasaki, yamaha gibi markaların da 125 ve 250 cc supersport motosikletlerini ülkemize çeken 177 km/h sürate ulaşabildiğim motosiklettir.
  • artık hyosung olarak değil, st & kanuni olarak görmekteyiz bu şahane yavruyu. en büyük yenilik, enjeksiyonlu 250cc çift silindirli v motor. yedek parça fiyatlarının global motor'un yedek parça fiyatlarına oranla düşük oluşu sevindirici bir adım, üstelik aynı malzeme, aynı parça kalitesi.
  • ilk motosiklet deneyimimi üzerinde artçı olarak yaşadığım alet. 165'i gördüm, bana mısın demedi (yok lan, valla). sağa sola da yattım virajlarda, ooo mis gibi. tabii bunları hayatında bisiklet sürmemiş birisi olarak yaptığım da dikkate alındığında, bana öncelikle bisiklet aldıracak, takriben 1 sene sonra da kendisini aldıracak bu zamazingoya ve üreticisine selamımı çakar entry'mi bitiririm. bir sene sonra da gerekli edit'i yaparım artık.
  • 25 yıl motosiklet selesi görmemiş kaba etlerle aynı bedeni paylaşan gönlümde bir meyvenin oluşu gibi hasıl olan motosiklet ilgisinin, ardından sevgisinin kararlılıkla kelebeğe, aşka dönmüş halidir. yurdumda, kendisinden önce eli yüzü düzgün bir ss başlangıç sınıfının olmamasından mütevellit, bu sınıfı piyasa dinamikleri ile birlikte el ele dolduran motosiklettir. titretecek bir sesi olmasa ve marka fetişizmi uslarda sorgusuz sualsiz çin malı ve benzeri önyargısı olsa da kaslı görünümü, 110/70 ön - 150/70 arka lastik ebatları, 29 beygirlik motoru ile gerek ve yeter şartların yanında gerekmeyen şartları da karşılayarak 250 cc ss sınıfının yurdumda halen öncü ve en çekici temsilcisidir. yağ soğutmalı ve 250 cc hacme sahip motoru, muadillerine göre fazladan sahip olduğu beygir gücü ile hız düşkünü olmayan motosiklet tutkunlarının geçici değil kalıcı en güçlü ikiteker adayıdır.
  • devir kesicisi olmayan motosiklet.bu yüzden bu motosiklet üzerinde hız rekoru kırmaya çalışan arkadaşların çoğunun krank kırdığı görülmüştür.
  • "sür'at motorculuğu" müessesesine kaydımın tamamlanması için sonunda bir adet gri-siyahına sahip olduğum motosiklet çeşidi. ilk izlenim "yeni sahip - sahibine alışmaya çalışan aksi at" şeklinde. kulağına sakinleştirici sözler fısıldıyorum biraz biraz duruluyor, sonra yine başına buyruk takılıyor.
  • şimdiye kadar gördüğüm en yakışıklı 250'lik. 100 kilometrede yaklaşık 4.5 litre kadar yakıyor. piyasada fiyatları kullanıma göre 6000-7000 lira arasında değişiyor. çift 300 mm diskler sayesinde ön frenlerin performansı oldukça iyi.

    motor tipi dohc - 8 sübap yağ soğutmalı
    marş - elektrikli
    hacim - 249c
    beygir gücü - 29 hp
    silindir adedi - 2 adet
    uzun. x gen. x yük - 2080x760x1120mm
    tekerlek mesafesi - 1445mm
    sele yüksekliği - 795 mm
    ağırlık - 150 kg
    vites yapısı - 5 vites
    frenler - ön çift disk / arka tek disk
    lastikler - 110/70-17 54h ön / 150/70-17 69h arka
    yakıt tankı - 17 litre
hesabın var mı? giriş yap