iamnotbasic
-
sade ve kaliteli tisortleri uygun fiyata alip, ayni zamanda koruncuk vakfı' na bagista bulundugunuz bir eticaret projesi. http://www.iamnotbasic.com/pages/hakkimizda
http://webrazzi.com/…ckolik-kurucularindan-yatirim/ -
bu aralar yeni bir marketing çalışması mevcut olan marka:
http://yeni.iamnotbasic.com/…d654&mc_eid=7ba8aa8838
sadece mail adresinizi ağlarına ekleyip onaylamanız ile verilen linkten mail kaydı yaptıran 10 kişi için 1, 25 kişi için 4, 50 kişi için ise 12 t-shirt kazanıyorsunuz. bir nevi saadet zinciri.
t-shirtler basic, desensiz, baskısız fakat kesimleri çok estetik değil fikrimce ve de koton, h&m, bershka, pull and bear gibi markalara nazaran daha yüksek kar marjına sahip fiyatlarıyla piyasada handikaplı bir durumdalar. 40 liradan başlıyor t-shirt fiyatları. model seçenekleri de basic düzeyde sınırlı. -
1 yıllık t-shirt ihtiyacınızı karşılıyoruz diye kampanyaları başlamış:
[http://yeni.iamnotbasic.com/kampanya?kolid=87jrn http://yeni.iamnotbasic.com/kampanya?kolid=87jrn] -
http://iamnotbasic.kickoffpages.com/?kid=88r87
bedava tişört kazandıran site. şurdan kayıt olsanız da ben de şu final döneminde biraz mutlu olsam.
hem siz kazansanız hem ben, ne güzel olur a dostlar. -
ölücülerin yeni eğlencesi. düz baskısız tshirt veriyormus 12 kisiyi davet edeceksin de onlar onaylayacak da. baskısız desensiz tshirtler zaten 5 10 liraya bulursunuz bu kadar uğraşmaya değer mi?
-
-
kumaşını ve kesimlerini seviyorum. şimdi de beleş tişört marketingi yapıyorlarmış sanırım. ben arkadaşlarıma size mail gelecek, girin onaylayın tişört kazanacağım desem aralarında 5'er lira toplayıp "50 liralık tişört için girdiğin şekillere bak" diyip bana o tişörtü alırlar. üstüne küfür yediğimle kalırım ama aslında güzel kampanya.
-
eşimin sabahtan beri bir yolunu bulup t-shirt kazanmaya çalıştığı site. iş en son buraya entry girmeye zorlamaya kadar vardı. her istediğimde çay su gelecekse bir el atmanız lazım.
http://iamnotbasic.kickoffpages.com/?kid=89dn9 -
sikko tişörtleri 40-50 liradan satan site. kargo ve bağış ücretini düştüğünüzde bile pahalı kalıyor ürünleri.
bilindik markalardan daha uygun fiyata ve kaliteli tişört almak mümkün pekala. -
(bkz: iamnotbasic bedava tişört kampanyası)
şu ana kadar herşey olması gerektiği gibi.. bugün de siparişleri verdim. bakalım gelecek mi?
bkz'da göreceğiniz üzere bir kampanya yapmış ve bu kampanyadan elde edilen tshirtleri göndermek için sipariş ettirmiş online tshirt satıcısı. gelirse editlenecektir fotosu ile birlikte.