• "anne olmanın ne gibi pozitif ayrımcığı var da bu kişiler ücretsiz seyahat edebiliyor? işsiz, dünya kadar insan para ile ulaşımı kullanacak ama annelere bedava olacak…"

    siz kafayı yemişsiniz ya. trollük yapayım derken iyice alta sıçmalı delirdiniz aq
  • 19 yıldır "vatandaş bana oy verdi, yetki benim" diyerek istanbul'un ortasından kanal geçirmeye çalışan lidere ses çıkaramayanların hunharca eleştireceği olay.

    ağlayın ulan develer.
  • eşin dostun engelli kartını alıp bolca kullanan ve ekseriyetle akpli olan güruh varken küçük çocuğuyla gezen annelere laf edilmemesi gereken hadise.
  • güzel bir haberdir. bu arada başlığın ilk entrysi aktroll değil arkadaşlar, ironi yapan normal bildiğin bir düz troll. aktroll diye engelleyenler yanılmış.
  • ilk entriyi göremediğim yazar beyanı, zamanında engellediğim için kafam rahat. ne yazdığını hiç umrumda değil.
  • bunu savunanlar çaykur vb. şirketler maliyetin altında ürün satıp zarar edince gelip ona buna çemkirmesin.
    ulan embesiller bedavayı hangi kaynakla yaptı imamoğlu.
    babasının kesesinden mi anasının yastıkaltından mı.
    bir de gelmiş bunu yüzsüzce savunuyor yancı soytarılar.
  • koyu muhalifim ve ekrem imamoğlu'na aynı seçimde iki kez oy verdim.

    ancak bu tür popülist uygulamalara kim yaparsa yapsın karşıyım.

    aynı şekilde belediyenin birilerinin doğalgaz, su, elektrik faturalarını ödemesine de karşıyım.

    şu hayatta hemen hemen hiçbir şey bedava değildir. sadece bedeli bir başkası ödüyordur. ben o başkası olmaktan sıkıldım.

    diğer yandan askıda fatura gibi gönüllülük esasına dayalı sistemlere sonuna kadar destekçiyim.
  • bu aktroller gerçekten ödediği vergilerin ve bu vergilerin nereye gittiğinin %1'ini anlayabilse kendi kafasına sıkar.

    ibb'nin şeffaflığı sayesinde paranın nereye gittiğini öğrenebiliyorsun. sen nereye gittiğini bilemediğin paranın peşine düş önce.

    kendini avrupalı zannedip hala türk toplumunda kadın erkeğin çocuğun gelişiminde aynı derecede sorumluluk aldığını düşünenlerin asla anlayamacağı, çalışmayan ve destek sayesinde her ay cebinde 100-200tl kalan insanlar için çocuğun 4 yaşına kadar yani en az 4 yıl boyunca kullanılacağı düşünülünce yaklaşık 5.000tl hibe vermekten farkı olmayan muazzam olay.
  • basligi acan trolmus falan, ama dogru bi noktaya deginmis. sirf imamoglu yapti diye her boka tuzla kosmayin. annelik gibi basit bir eylemi gerceklestiren kisiye kutsallik atfefip, bedava ulasim vermek haksizliktir. saglik calisanlarindan geri aldigi gibi bu sacma uygulamasini da kaldirmali. anne oldu diye kimse kimsenin ulasim giderlerini karsilamak zorunda degil. imamoglunun da guzel isler yaptigi gibi bu cagin gerisinde kalmis abuk kutsaliyetlerden arinmasi gerekiyor.
hesabın var mı? giriş yap