• istanbul büyükşehir belediyesi’ni ekrem imamoğlu’nun kazanmasının ardından gerçekleşen hadise

    "aziz istanbullulara saygı ile duyurulur...

    23 haziran'da gerçekleşen istanbul büyükşehir belediye başkanlığı yenileme seçimi, demokratik bir ortamda gerçekleşmiş ve istanbulluların tercihi ile sayın ekrem imamoğlu başkan olarak seçilmiştir. kendilerini tebrik ederiz.

    istanbul büyükşehir belediyesi genel sekreterliğine bağlı yöneticiler olarak; demokrasiye olan inancımız, misyonumuza, kendimize ve istanbul'a olan saygımız nedeniyle yeni yönetimin kendi ekibiyle çalışmasının önünü açmak için büyük bir gayretle yürüttüğümüz görevlerimizi kendi isteğimizle bırakıyoruz.

    bu kararımızı başkanlığa iletirken, aynı zamanda siz saygıdeğer istanbullularla paylaşmayı da bir görev olarak görüyoruz.

    istanbul'a hizmet etmek için görev alan ve alacak olan herkese başarılar diliyoruz. istenildiğinde istanbul'a hizmet tecrübelerimizi yeni yönetim ve ekibi ile her an paylaşmaya hazır olduğumuzun da özellikle bilinmesini isteriz.

    bugüne kadar icra ettiğimiz görevlerde bize güvenen sayın cumhurbaşkanımıza, devlet ricalindeki tüm büyüklerimize ve belediye başkanlarımıza, birlikte istanbul'a hizmet etmekten gurur duyduğumuz 84 bin'e yakın çalışma arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ederiz.

    aziz istanbullulara saygılarımızla arz ederiz.

    istanbul büyükşehir belediyesi

    genel sekreteri: dr. hayri baraçlı

    genel sekreter yardımcısı: muzaffer hacımustafaoğlu

    genel sekreter yardımcısı: mevlüt bulut

    genel sekreter yardımcısı: süleyman karalı

    genel sekreter yardımcısı: nihat macit

    genel sekreter yardımcısı: çağatay kalkancı

    genel sekreter yardımcısı: eyyüp karahan

    genel sekreter yardımcısı: adil karaismailoğlu

    1. hukuk müşaviri: ali karaaslan"

    link
  • yetmez.
    o gun orada murat kazanasmazın arkasinda, o gosteriye katilan herkesin istifasi gerekir.
    azicik haysiyet varsa...
    link
  • ekrem imamoğlu ile birlikte çalışma zorunlulukları doğduğu için istifa etmişlerdir.
  • yurt dışı çıkış yasağı koysunlar. yok öyle istifa ediyorum, görüşürüz demek. yolsuzluklara isimleri karışmış mı, temizler mi bilemiyoruz.

    edit: çıkarken araba anahtarlarını da bir zahmet odaya bıraksınlar. sonra 2'sini verip 1'ini vermeyen başkanlar gördük. tık
    edit 2: troller mesaj atıp iftira atma diyorlar. bundan böyle istifa edenin arkasına bakılacak. bir şey (ç)almış mı diye tık2
  • (bkz: her şey çok güzel olacak) sloganının boş bir slogan olmadığını bir kez daha görmemizi sağlayan güzel istifalar.
  • 1 adamın 7 tane yardımcısının olduğunu görmüş olduğumuz istifadır.

    ne diyelim hayırlı olsun.
  • 1 hafta içerisinde thy-halkbank-ziraat bankası gibi kurumlara atanacak kişilerin istifasıdır.
  • muhtemelen elmayı çürüten kurtçuklardan bazılarıdır.

    niye istifa ettiler, bu zamana kadar neler yaptılar şeffaf biçimde kamuoyu ile paylaşmalı. "herkesi kucaklayacağız" muhabbetine bu tip şaibeli isimlerin yaptıklarını görmemezlikten gelmek olmaz.
  • genel sekreter sanki abd başkanı; 35 tane yardımcısı var maşallah.

    belediye son 15 senedir akp'nin bir uzantısıymış gibi yönetiliyor ve kadrolaşmış. istanbul büyükşehir belediyesi bir şirket gibi yönetilmelidir. partizanlıkla yönetilmemeli. kar amaçlı olmalı ve ortakları da istanbul halkı olmalı. nasıl ki şirketlerde çeşitli temettüler dağıtılıyor, belediyenin kazancı da istanbul'a yatırım olarak dağıtılmalı.

    şirketler nasıl ki bağımsız denetçiler ve iç denetçiler tarafından denetlenip kontrol mekanizmaları oluşturuluyorsa istanbul büyükşehir belediyesi de aynı şekilde hatta daha sıkı denetlenmelidir. makam aracı kullanımı yasaklanmalıdır. yöneticiler halkın arasına otobüsle, metrobüsle karışmalı ki halkın sorunlarından haberdar olsunlar.

    bu bahsettiklerim yüksek medeniyet seviyesi gerektiriyor fakat içimde umut var. belki gerçekleşir.
  • istanbul büyükşehir belediyesi genel sekreteri ve tüm yardımcılarının an itibariyle istifa etmesi olayıdır. olayı, genel sekreter hayri baraçlı az önce twitter adresinden duyurdu.

    (bkz: https://mobile.twitter.com/…577042790440963/photo/1)
hesabın var mı? giriş yap