• ejder meyveli smoothie ve starex eşliğinde aloevera koymayı unutmuşlar, bu yüzden menüye puanım 3. (bkz: beştepe sarayının 30 ağustos resepsiyon menüsü)

    edit: yeni fark ettim, troll arkadaş saray mönülerine(?) baka baka türkçeyi unutmuş. (bkz: menü) (bkz: tdk)
  • troll maaşların yattığını öğrendiğimiz başlıktır.

    (bkz: hüloooğğğ)
  • adam antrikot yese suç, yemese suç. :)
  • üst düzey yöneticiler antrikot yerken, işçilerin musakka yemesinden doğan adaletsizliğe ses çıkaran ekrem imamoğlu'nu, götünden anlayan yazar beyanı.
  • haber 7 ve aktrollerin yine bir sözleşmeyi okuyamama/anlayamama durumu. özel davet ve organizasyonlar için olduğu açıkça belli olan menülerin sanki sürekli yemekhane hizmeti gibi lanse edilmesi.

    bu türkçe bilgisi ile liseyi nasıl bitirdiniz arkadaş? anlamak mümkün değil.
  • ya bu antrikotu köfteci yusuf 20 liraya satıyor kardeşim. amma çok konuşuldu. gereksiz. hoşgeldin antrikot iyi ki varsın.
  • bayıldığım başlık türlerinden biridir.

    biri siz böyle yapmışsınız diğeri o da bir şey mi siz de böyle böyle yapıyorsunuz diyor...
    enfes...
    keşke dedem sarı çizmeli memet ağa olmak yerine bir partiye mensup fanatik biri olmayı tercih etseymiş. köşe olurduk vallahi.
  • savunma yapanları anlamadığım durumdur. tamam beştepe resepsiyonu menüsü de deli manyak bir şeydi ancak ekrem imamoğlunun menüye antrikot eklemesi ya da akplileri eleştirdiğimiz herhangi bir şeyi yapması karşısında yukardaki gibi entrilerle cevap vermek hiç mantıklı bir savunma değil. erdoğanı ya da akpyi olaya katmadan savunmak, hatta bu durumu savunmamak en doğrusu. erdoğan smoothie koydu diye imamoğlunun antrikot koyması doğru ya da eleştirilemez bir hale gelmiyor.

    her kim olursa olsun halk açlıktan yoksulluktan kendisini yakarken devletin parasıyla üst düzey bir hayat yaşaması savunulabilir bir durum değildir.

    (bkz: antrikot yemenin üst düzey bir hayat göstergesi olduğu ülke)
  • ne imamoğlu'ymuş arkadaş. kudurttu yemin ederim. eleştirilmesini ben de destekliyorum, fakat imamoğlu veya mansur yavaş'ı eleştirirken, lütfen bundan 1-2 sene önce neler yapılıyormuş onu da yazarak, karşılaştırmalı yazın. atıyorum akp zamanında 100 milyon harcanan şeye imamoğlu 101 milyon harcıyorsa lanet olsun. ama önceden 300 harcanan şeylere(konser, heradot cevdet etc.) imamoğlu 100 harcadı diye gelip burda başlık açıyorsanız da size lanet olsun.
  • istanbul'u kaybetmenin acısını hala yaşayan siyasal islamcıların alçakça bir algı operasyonudur.
    imamoğlu belediyede antrikot yenmesine değil, yöneticiler antrikot yerken diğer işçilere musakka verilmesine karşıdır.
    yani bu başlığı açan tarzda adamların hakkını savunmuştur ama onlar tarafından suçlanmaktadır.

    şunu ya okumuyor, ya okuduğunu anlamıyor ya da o kadar kötü niyetli ki kasıtlı olarak yanlış yansıtıyor.

    "en az 100, en fazla 3 bin kişiyi kapsayacak şekilde gerçekleştirilecek olan yemek organizasyonlarında antrikot yemek menülerinde önemli bir yeri kapsıyor."
hesabın var mı? giriş yap