• gerçekten çok ilginç ya avukatlar cübbelerini giymiş, başörtülü bacılarım en öne gelmiş. demokrasi sevdalısı bağımsız personel mitingi.

    kaynak

    murat kazanasmaz’dan hiç beklemezdim.

    resim 1
    resim 2

    adblock kullananlar için haber metnini aşağıya kopyalıyorum.

    --- spoiler ---

    istanbul büyükşehir belediyesi'nin saraçhane'deki binası bugün tarihi bir güne tanıklık etti. siyasi tarihimizde ilk kez, belediye işçileri, belediye başkan adaylarından birisini protesto etmek için bir araya geldi. ibb çalışanları adına yapılan açıklamada “istanbulumuz için yıllardır kaynakları etkin ve verimli kullanarak yapılan yüzlerce hizmet ve faaliyeti bir algı operasyonu ile ‘israf’ kavramına sıkıştırma ‘insafsızlığı’ gösterenleri kınıyoruz” denildi. grup adına açıklamayı ünlü trafik uzmanı ibb çalışanı murat kazanasmaz yaptı...

    istanbul büyükşehir belediyesi çalışanları saraçhane’deki belediye binası önünde “ekrem imamoğlu karşıtı” miting düzenledi.

    mitingin duyurusu ibb’nin basın bürosundan “ibb çalışanları çağrıda bulunacak” başlıklı ‘resmi’ açıklama ile yapıldı. duyuruda “istanbul büyükşehir belediyesi çalışanları, istanbullulara hizmet etmek vaadiyle yola çıkanları, iftira, karalama, çarpıtma ve yalanları terk ederek, hizmet belediyeciliğinin kurumsallaştığı ibb’yi yıpratmaktan, istanbulluya hizmet eden binlerce ibb emekçisini iftiralarla toplum nezdinde küçük düşürmekten vazgeçmeye davet edecek” denildi. eylem ibb canlı yayınlandı. ibb binası önünde toplanan çalışanlar adına açıklama yapan ibb trafik radyosu koordinatörü murat kazanasmaz sözlerine “son günlerde yaşananlar hakkında binlerce istanbul büyükşehir belediyesi çalışanı adına çağrıda bulunmak üzere karşınızda bulunuyoruz” diyerek başladı. kazanasmaz, istanbul'a severek hizmet ettiklerini belirterek “fakat içinden geçmekte olduğumuz süreçte, hizmetlerimiz ve emeğimizin organize biçimde yıpratılmaya çalışıldığını üzülerek görüyoruz. gözbebeğimiz istanbul ve çok değerli istanbullular için birbirinden farklı yüzlerce alanda değer, proje, istihdam ve hizmet üretmekteyiz. fakat bazı faaliyetler ve hizmetler, denetlenebilen milyonlarca işlem arasından bağlamından koparılarak, çarpıtılarak iftiraya dönüştürülmekte ve binlerce ibb çalışanı söylemlerin aksine emekleri hiçe sayılarak hedef gösterilmektedir” dedi.

    kaynağı belirsiz, dayanaksız…

    kazanasmaz, günlerdir kaynağı belirsiz, dayanaksız, tek bir hedefe yönelik, sadece iftiradan ibaret olan haber, köşe yazısı ve sosyal medya paylaşımları yapıldığını savunarak “bu art niyetle üretilen haber ile ibb'nin 15 milyonu aşkın istanbullu için yıllardır kanun ve hukuk çerçevesin de yapılan çok kıymetli hizmet ve faaliyetleri, bilinçli ve sistematik olarak değersizleştirilmeye çalışılmaktadır” diye konuştu.

    israf algı operasyonu

    istanbul için ideolojilerden, günübirlik çıkarlardan çok daha ötede, kutsal bir görev bilinciyle ve aşkla çalıştıklarını söyleyen kazanasmaz şöyle devam etti: “bu bağlamda gündeme getirilen ve gerçeği yansıtmayan iddiaların, emeğimizi ve istanbul'a hizmet etme motivasyonumuzu hedef aldığını düşünmekteyiz. şu bilinmelidir ki; bir dünya markası olan ibb, ideolojik kavgalara ve kişisel makam hırslarına malzeme edilmeyecek kadar köklü ve değerlidir. bu nedenle 131 ülkeden daha büyük olan istanbulumuz için yıllardır kaynakları etkin ve verimli kullanarak yapılan yüzlerce hizmet ve faaliyeti bir algı operasyonu ile ‘israf' kavramına sıkıştırma ‘insafsızlığı' gösterenleri kınıyoruz. istanbullulara hizmet etmek vaadiyle yola çıkanları, iftira, karalama, çarpıtma ve yalanları terk ederek, hizmet belediyeciliğinin kurumsallaştığı ibb'yi yıpratmaktan, istanbulluya hizmet eden binlerce ibb emekçisini iftiralarla toplum nezdinde küçük düşürmekten vazgeçmeye davet ediyoruz.”

    açıklamanın ardından ibb çalışanları alkışlı eylem yaptı. eyleme, bir çok birim ve şirketin çalışanlarının yanı sıra avukatlar ve bir imam da katıldı.
    --- spoiler ---
  • yemleri kesilecek diye korkanların yaptığı saçmalık.
  • akebe doneminde gerceklesmistir. ondan sonra işimden olacam yauvvvv. olacan tabi...

    ek;
    icelandic sheep free roaming since 874 adli caylak mesaj atmis:

    "akrabam ibb de. birinci bolum bu cekirdek kadro bunlar olaydan haberliler ve ibbde calisan yandaslar toplanip geliyor sonrasinda calisanlara mail atiliyor. ınsanlara diyorlar ki basin aciklamasi yapilacaktir ama konu yazmiyor. ınsanlar ne oldugunu bilmiyor. bazisi meraktan gidiyor. sonrasinda trt spikeri konusmayi yapiyor etrafindaki yandas toplulugu alkisliyor. ama oraya maili alip giden nereye gittigini bilmeyen bir grup var ki sayica cok olan bunlar. neyse bu maili alip gidenlerin de arasinda akpli vardir muhakkak ama baksana kendi secmenine bile saygisi kalmamis. oyun icinde oyunla ancak topluyor basin aciklamasina katilmalarini sagliyor. saka gibi gercekten."
  • kendilerini seçim sonrası işten çıkartılır, yerlerine kimse alınmazsa iş gücünde zerre kayıp olmaz, mali olarak da kazanç sağlanabilir.

    ekrem başkan 24 haziran günü ilk bunlardan başlayabilir.
  • günahı olan oradaki işçi emekçi değil. bunun bir kesim tarafından o garibanlara zorla yaptırıldığını anlamamak için hakikaten tuz ruhu içmiş olmak gerekir.

    bu ülkede en kolay şey insanların ekmeğiyle oynamak, ekmeği üzerinden tehditkar davranmak. bundan daha kolay olansa bütün bu olan bitene kendi ideolojisiyle bakıp, diğer ihtimalleri ve vicdanı askıya almak. yani okunan 1984'ler, sineklerin tanrısı, cesur yeni dünyalar izlenen fahrenheit451'ler, v for vendetta'lar hepsi boşuna. bunlardan bir şey aldığımızı, öğrendiğimizi zannediyoruz, hatta bunların havasını atıyoruz ama iş gerçek hayata gelince hepimiz kendi ideolojimizin en katı uygulayıcısı, polisi, yargıcı kesiliyoruz. ve tüm bu olan biten arasında en büyük korkusu çolunun çocuğunun ekmeği olan sessiz gariban eninde sonunda ekmeğinden oluyor, ölüyor, yok oluyor.
  • saçmalıktır. ibb'de işçi veya memurların halkın tercihiyle belirlenecek belediye başkan adaylarından birinin karşıtı mintig düzenlemesi utanç verici.
  • ekrem başkan, biliyoruz ki kindar değilsin, herkesi kucaklarsın başkan olunca...
    ama lütfen, bak lütfen diyorum, bunları kucaklama...

    bu kadar geniş olmak zorunda değiliz, bu kadar iyi olmak zorunda da değiliz, bunlar için gerekeni lütfen yap göreve gelince.
  • umarim sayin imamoglu belediye baskanligi koltuguna oturunca bunlarin alayinin götüne tekmeyi basar.
  • az kaldı inşallah,göreceğiz miting filan..
  • ekrem imamoğlu'nun tüm iddialarında ne kadar haklı olduğunu gösterir.

    eğer başa gelip sizlere acır, sizi kulağınızdan tuttuğu gibi kapının dışına atmazsa ekrem imamoğlu'na da lanet olsun.
hesabın var mı? giriş yap