• imamoglu 5 yıldır kitabın satısı yapıldıgını, haklı tepkiler üzerine kaldırıldıgını söylemiş. o zaman sıra ak partide. 5 yıl önce o kitabı o raflara kim koydu? bu alçaklığın ana sorumlusu kim onun cevabını da ak parti vermeli.

    ya arkadaşlar gerizekalı misiniz? görür görmez kitabın akp zamanından beri satıldığını gösteren fotografi ekledim. yok ekleyemezmisim yok trollmusum. iyice şizofrene bagladiniz.

    edit: an itibariyle siteden kaldırdılar. yetmez. özür bekliyoruz ve daha önemlisi bu işin sorumlularının nasıl bir yaptırıma uğradığı bilgisi istiyoruz.

    ibb'nin yeni rezaleti. utanmadan azılı bir teröristin propaganda kitabını bu devletin belediyesinde satıyorlar.

    sizin sakine cansız dediginiz kadın pkk'nın kurucularından, binlerce masum insanın, bebegin, askerin, doktorun, ögretmenin şehit edilmesinin dogrudan müsebbibi azılı bir alçaktır. birkaç yıl önce basarılı bir operasyonla paris'te gebertilen bu alçağın kitabını sanki bir kahramanmışçasına ibb'nin sitesinde satmaksa alçaklığın başka bir boyutu.

    bu nasıl bir namussuzluktur bu nasıl bir aymazlıktır? bir vatan hainini bu vatanın belediyesinde nasıl kahramanlıştırırsınız?? bu işin sorumluları kimse acilen yargı önüne çıkarılmalı.

    alın bu da kanıtı

    muhtemelen yarın kaldıracaklar hepsini diye bir de ekran görüntüsü dursun.

    sadece belediye değil, bakanlıklar, kurumlar,
    kurullar, ne kadar bu işin içinde emeği olan varsa acilen sorusturulmali.

    sitenin belediyeyle ne alakası var diyenler bize inanmiyorsa sitenin alt tarafina inanıp gözüyle görebilir.

    arkadaşlar devlet bandrol verirken kitabın içeriğini kontrol edemez. e de mez. sonrasında sıkıntılı bir durum varsa hakim kararıyla toplanır kitaplar. yani devlet izin verdiyse tabiki belediye kitabın satılmasına izin verir diyemezsiniz.
  • rezalet.
  • kitabın önsözü de dehşetmiş.

    https://pbs.twimg.com/…5cpt?format=jpg&name=900x900
  • acaba bunu ne diye açıklayacaklar ? bırakın bir terör örgütü mensubunun kitabını ibb tarafından yayinlanmasini, bu kitabın basim iznini nasil alabildiğini anlamış değilim.
  • bu kahpenin kitabının basılmasında, dağıtılmasında ve satılmasında her kimin emeği varsa hepsinin amk. emeği olan kişi ve kuruluşlar hakkında acilen dava açılmalı.
  • ekrem imamoğlu canan kaftancıoğlu ve ekibinin vitrin mankeni olmaya devam ettiği ve varsa eğer ağırlığını koymadığı sürece daha çook göreceğimizi düşündüğüm garabetler zincirinin sadece bir halkasıdır.

    devlet bandrol vermişmiş... o bandrolü veren buna göz yumanın da ammına koyim.

    siktiğimin ülkesinde terör örgütü neredeyse iktidarı ve muhalefetinin oy almak için yaranmaya çalıştığı oy deposu...

    bugün ali tezel'i * eşi fetöcü dedi diye gözaltına aldılar sonra bıraktılar... ulan fetöyle uğraştığınızın milyonda birini pkk ile uğraşsanız ülkede terör kalmaz... savcılara açık mektup. şu kitaba bandrol verilmesine göz yuman, satışına izin veren hatta destekleyen kim varsa açığa alınsın soruşturulsun...

    burasını muz cumhuriyeti yapanlara ve bunda emeği geçen iktidar muhalefet ve bağlı olan ideolojik grup cemaat tarikat kim varsa alayına tüküreyim...
  • hiçbir kitabın yasaklanmamasini sağlayan suanki iktidar. akp'nin şuana kadarki yaptığı en iyi icraat. terörist bile olsa kimsenin kitabı yasaklanmamalı. fikirlerden korkmayın.

    edit: kitap 2015'den beri satıştaymış. kitap yasaklamakla hiçbir şey çözülemeyeceğini hepiniz bal gibi biliyorsunuz. kitabın reklamını işte şimdi yaptınız ve cazip hale getirdiniz gerzek oğlu gerzekler. pdf'ini bulup okumayanı siksinler.
  • bu kitapları onaylayanlar hep next'e basmış herhalde. geçen de sahafta ergani'deki ermenileri anlatan bir kitaba rastladım müslüm üzülmez yazmış kitapta bariz bir şekilde ermeni soykırımı filan diyor sözde bilmem ne de demiyor. meclislerden geçmesin diye o kadar uğraşıyoruz olay oluyor adamlar rahat rahat propaganda bakanlığı gibi kafalarına göre pkkliların soykırımcı tezini savunan ermenicilerin kitabını basıyor. tarih de nisan 2016, öyle 1970 1980 değil. kitap baştan aşağıya yanlış bilgi ile dolu.. ergani'yi de bilmesek inanacaz toplasan 1-2 ermeni aile bile yoktur taa 1910'larda şimdi belki 1 tane bile yoktur yahu bir de arşiv vermiş millet osmanlıca bilmiyor tabi bas gitsin. adamlar yalanlar üstüne kitap basıyor problem burada..

    az solitaire, okey'den başını kaldır da bi kitaplara göz at, hiç olmazsa içini okumadıysanız adına bakın cin ali serisi 1-2-3 değil onayladığıdınız kitaplar.. sayın kültür bakanlığı denetleyenleri..

    ya solitaire ya hainlik.. başka bir açıklaması yok.

    tanım(bkz: kime diyorum ben)
  • bir teröristin kitabının belediye kuruluşu bir bir şirkette satılması rezalet de değil şerefsizliktir.
    ek olarak kültür a.ş. nin misyonuna aykırıdır.
    tabi 2014te basımına izin veren kültür bakanlığı da ayrı bir şerefsizlik sergilemiş ama tabi apo itinin mektubunu meydanlarda okutanların böyle şetefsizlik yapmasına alıştık artık, sorsan yerli ve milliler.
    derhal o listelerden çıkarılması lazım.
    stok bilgisine göre tükenmiş görünmekle birlikte daha önceki belediyeden kalmambir icraat de olabilir
  • bunda şaşılacak bir şey yok, sonuçta hdp destekçilerinin de verdiği oylarla gelinen bir makamda bunları yapıyorlar. ilerleyen zamanda hdp iktidar ortağı olacağı zaman neler olacağını merak ediyorum ben asıl. yorum yapmak istemiyorum fazla ama, gidişat onu gösteriyor. teröre karşı net bir duruş göstermek şart. bu ülke, bu devlet bölünmez bütünlüğünü ilelebet muhafaza ve müdafaa etmeye devam edecektir. arzumuz da emelimiz de niyetimiz de budur. umuyorum ki chp de yaptığı tüm bu saçmalıkları bırakır ve milliyetçi kimliğine geri döner. 6 oktan birisi olan, atatürk'ün benimsediği bir ilke olan milliyetçiliğe.
hesabın var mı? giriş yap