• ibrahimi dinlerdeki çelişkileri, özellikle islam eksenindeki tutarsızlıkları kaynaklarıyla anlatan konyalı araştırmacı, youtuber. (bkz: gig tv)
  • türk konsolosluğuna adres beyanı yaptıktan sonra evine kendisini, eşini ve çocuklarını hedef alan ölüm tehdidi içerikli mektuplar gelmeye başlayan, bu yüzden adresini değiştirmek zorunda kalan, eşi ile arası bozulmuş youtuber.

    dış temsilciliklerimizin ve resmi kurumlarımızın, paralel el kaideci yapılanmanın nasıl oyuncağı olduğunun göstergesidir bu.
  • söylemleri, fikirleri, inandıkları veya inanmadıkları ile ilgilenmiyorum. (kesinlikle karşı da değilim) fakat oturuşu, konuşması, üslubu, mimikleri ve şivesiyle birlikte damaklarda keçi peyniri tadı bırakan; izlemeye başladıktan 15 dk sonra üzerinize buram buram ahır kokusu sinmesine sebep olan, bir garip cahil itici genç adam.

    ateistleri müslüman etmek için, bunu ateizm derneği başkanı falan yapmaları yeterli. düşüncelerini klasik cahil bir selefi gibi sünni gibi ifade eden, saygısız ve seviyesiz bir varlık.

    yakup deniz gibi kendini yetiştirmiş güzel bir anadolu insanı ile yaptığı programları izlerken, mecburen maruz kalmasak o kadar iyi olur ki... (farkındaysanız şive, yöresel ağız falan sorun değil. yakup abi itici gelmiyor)

    umarım bunları okur ve her zaman yaptığı gibi at dişleriyle ağzını yamulta yamulta gevşek gevşek "beğenmiyoğsanıi izlemeyin gardaşımnıhey" demek yerine, insanca bir üslup sergilemek için gayret gösterir; karşısında kökten dinci veya siyasal islamcı bile olsa, insana saygı kapsamında gönülleri fetheder.
  • eleştirdiği insanlardan pek bir farkı yok gibi,ateist kesimin küfürbaz haydosu, hal hatıra gig tv de tutunur gibi..bilgisi copy paste ile sınırlı
  • konyalı.
    evli ve çocuklu.
    ülke ülke geziyor. tanınmamak için.
    bağışlarla karnını doyuruyor, birasini içiyor.
    iyi ateist.
    bilgili.
    keyifle izliyorum.
    diksiyonu da iyi olsa tadinmaz yenmez.
  • ibrahim atabey'i severim. sosyal medyadan da olsa birkaç kez sohbet ettik.
    fakat oldukça antipatik bir adam. ağzı çok bozuk.
    müslüman olmayabilirsin, belki ben de değilim. emin değilim. fakat çok galiz küfürler ediyor muhammed'e, allah'a, kabeye, muhammed'in annesine. bunu hoş karşılamıyorum. rahatsızlık veriyor.
    inanmasan da saygı duy goy goyu yapacak değilim. kardeşim, rahatsız ediyor bu küfürler.
    yakup deniz ya da ne bileyim diamond tema dinlerken belirli bir elitlik ile karşılaşıyorsun ve dinleyebiliyorsun. fakat atabey dinlenmiyor dostum.
  • gig tv abonelerinden para dilenerek hayatını idame ettirmeye çalışan yobazin tekidir.
  • o bir aydınlık zavaşçısı, o bir gonya yividi... insomnia'nın hayatıma kattığı nadide bir youtube çarı...
  • "bu milletin dinini, imanını, kitabını s....." diye youtubede bir video çekmiştir. israil armalı şapkayla, kuduste bir camiiye girip müslümanlarla dalga geçmiştir. yahudiler kendisinden daha şereflidir. keza kudüs'ü işgal eden yahudileri haklı görüp, oradaki müslümanları zalim olarak nitelendiriyor. bu adam din düşmanı değil. yani yahudilik, hristiyanlik sempatisi var. tek düşman olduğu din islamiyet. buna rağmen hoşgörü arıyor bu dinde. evet sana hoşgörü yok. zirlaya zirlaya miladini dolduracaksin. kaybolup gideceksin. ayağını kaydirdiklarin adını bile anmayacak. bugün on euro dilendigin gibi, o acıklı günde allah'tan merhamet dileyeceksin. geç olmadan dön.

    son olarak çok göze batma abraham. bu dinin milyarlarca mensubu var. türkiye'de değilim diye sevinme. müslümanlar her yerde.
  • ateist mi olalım yoksa sadece islamdan mı çıkalım bi zahmet bizi aydınlatsın dediğim yıtıbır.

    eğer ilki ise bi zahmet incil ve tevratı da aynı şekilde açıp eleştirsin.

    (bkz: abraham)
hesabın var mı? giriş yap