• tarafimca görülmüş olaydır.

    gördüğümde inanamadim ve sordum kasiyere. evet alıyoruz şeklinde bir açıklaması oldu. biz bu oyunu ayran ile bozariz arkadaş.
  • burger'a gidip kolanin mi yoksa ice tea nin mi daha zararli oldugunu tartisanlarin varligini gostermistir. ferrari alip, lpg takmak gibi oldu.
    burgeri yiyorsan zaten vucudunun agzina ettigini kabul ediyor olmak lazim.
  • bunlar resmen mal dedirten olay . ben olsam ice tea li fiyatı yazardım direkt herkesten alırdım parayı köşeyi dönerdim zaten otu boku dolara bağlıyolar amınaki bunuda bağlarlardı , millet vay arkadaş zam gelmiş yeeeaaav der yine alırdı . (bkz: çakallık)
  • dün arby'sde başıma gelen durum. aman 50 kuruş değil mi nolcak dedim ama burger king için de örnekler varmış. olay millete asitli içecekleri kakalamak anladığım kadarıyla.
  • kola çok nadir tüketirim, yemekle asla içmem. acelem olduğu için şişhane burger king'den yemek aldım. 50 kuruş farkla ice tea seçtim. aldığım ice tea beer hall'daki biralardan bile daha suluydu... gittim söyledim hemen kasaya hem 50 kuruş fark veriyorum hem de su içiyorum dedim. tamam beyefendi değiştirelim "hatta limonlu vereyim o daha iyi durumda." bu ne demek ya...

    50 kuruş benim için aşırı önemli mevzu değil ama bir günde bu kadar ciro yapan firma söz konusu... lütfen, ayıp...
hesabın var mı? giriş yap