• sayet tampon yeteri kadar ıslanmadıysa başa gelen ve oldukça acı veren hadise.
  • minibusun tamponuysa icerde kalan, iyice boka battiniz demektir. hemen sanayiye kosun derim ben. o durumda nasil kosuluyorsa artik..
  • türkiye'de tamponun yeni bir gavur icadı sayıldığı günlerde, henüz birkaç yıldır adet gören bir cıvır kız grubu (o zamanlar molped reklamlarına çıkan delikanlı kızlarımız yok...) güney'de bir tatile gideceklerdir. kimisi adet geciktirici hapları kullanmaya başlamıştır bile. bir kısmı da kumsalda şortla takılıp, denize giremeyecekleri günlerin hesabını yapmakla meşguldür. bu arada biri çıkar ve "ben tampon takacağım." der. günün incelikli koşullarında, " aaa, olmaz kız. bekaretin bozulur. aaa, yoksa... seni seni..." gibi yorumlar yapılırken, kızımız "hiçbirşey olmaz. benim ablam italya'da hep kullanıyor bunlardan." diye pek havalı bir yorumda bulunur.

    velhasıl, güneydeki tatil beldesine hasıl olan kızlarımız bikini ve mayolarını çekip kendilerini havuz başına atarlar ilk iş. tamponluya sorarlar; "acıdı mıııı??? ayyy, nasıl bişi? hissediyor musun? ya çıkarsa kızım, rezil olursan?" kızımız gayet kendine güvenli, "bakın şimdi tramplenden atlayayım da görün" der ve merdivenleri ağır ağır çıkar (kızlar aşağıdan tamponu kesmeye çalışır), son pozunu vermeden mayosunu düzeltir (kızlara göz kırpar) ve suya çivileme atlar. süperdir. kızlar çok etkilenmişlerdir.

    bir ara tuvalete giden kızımızın yüzünde tuhaf bir ifade vardır döndüğünde. tamponun kaybolduğu anlaşılır. panik içinde odaya koşar tüm ekip. iğrenmeyenler elleriyle çıkarmak üzere kızın kukusunda çalışmalar yapar, daha teknik düşünen biri kızın eline bir ayna verir ve tamponu görmeye çalışmasını ister ama nafile... tampondan eser yoktur! utana sıkıla otelin doktoruna gidilir. bir diş hekimi vardır sadece o gün nöbetçi. adam kızlara "hallederiz!" der ve gerçekten de tamponu çıkarır!

    (tamponlu kızımız, bugün büyük bir firmada üst düzey bir yönetici olarak hala tampon konusunda çalışmaktadır.)
  • bir de tamponu icinde unutanlar vardır ki nicin zehirlendigini anlatmanin en rezil safhasidir.
  • lavabo pompasi kullanilarak sonuca ulasilabilir. unutulmamalidir ki kendisi bu tur komplike durumlar icin uretilmis bir alettir.
    (bkz: komsu komsunun esegini turku cagirarak ararmis)
  • almak istediği, özendiği fakat maddi imkansızlıklardan dolayı çok istediği tamponu alamadığı için içine dert düşen insan durumu.

    - abi bi tampon var süper ama alamıyorum, içimde kaldı valla
    - içinde kalan tamponu alamamak da zordur be hilmi, bilirim. allah kolaylık versin sana
  • üfleyerek, ağızdan çıkması sağlanabilir.

    ya da ben çok tuf tuf mermisi yapıp üflemişim çocukken.
  • sarap gibi kadin olmanizi saglayabilecek durum. hemen yatay pozisyona geçin, kendinizi yillandirin.

    ön edit: saka yaptim lan. hemen kalk ordan; toksik sok sendromunu tetiklemeden en yakin saglik kurulusuna git. bak hâlâ yatiyo!!! etiket de hazirliim mi sana?
  • tayland kizlarinin muzlu sut yapma becerilerinde degilim ama kucucuk bir tamponu icinden cikartacak yeterlilikte olmayan bir vajina, bir penise nasil kar$ilik verebilir. bekaret bozulmasin diye anal sekse genc ya$ta ali$manin bi yan etkisi olsa gerek.
hesabın var mı? giriş yap