• ks. internally displaced person(s).. zorunlu içgöçe maruz kalmış insanlar..
  • ks. international diploma program.
  • ks. intrusion detection and prevention
    (bkz: juniper networks)
  • ielts sınavını türkiyede uygulayan kuruluşlardan birisidir. diğeri ise british coucil dir.
  • tam açılımı "ınternational development program" olan, avustralya'da kurulmuş olan ve ıelts sınavının british council'le beraber diğer bir ortağı olan firmadır.

    benim kişisel tecrübelerime göre, uzak durulması gerekmektedir çünkü müşterilerine(ogrenci demedim cunku musteri olarak gorseler bile yeter) hiçbir değer vermemektedir. gun itibariyle 125 dolar alıp karşılığında müşterisine kötü davranan firmadır.

    minimum maliyetle, yüksek getiri ve dolayısıyla yüksek kar ancak ögrenci-müşteri memnuniyetinin çok da önemli olmadığı bir hizmet anlayışına sahip olduklarini düşündüğüm kurumdur.ben çok pişman oldum sebeplerini aşağıda anlatmaya çalışacağım.

    gerçek bir kullanıcı-ögrenci olarak hizmet ve sınav koşullarının çok kötü olduğunu düşünüyorum.

    telefonla görüştüğümüz muhsin bey adlı sorumlu kişi şikayetleri almamakta şikayet iletmek istediğinizi bildirdiğinizde burada en yetkili kişi benim demekte ve şikayetin alındığına dair hiçbir belgeyi kullanıcıya sunmamaktadır. kısaca örtbas etmekte önemsememektedir.

    az önce itiraz sürecini nasıl yaparım diye sitelerine girdim ve gerekli hiçbir bilgi olmadıgını gördüm. telefon numaraları bile sitelerinde bulunmamakta. google'dan numaralarını bulduktan sonra otomatik kayıdı dinledim ve yine ordada gerekli bilgilerin verilmediğini duydum . bir görevli ile konuşmak için telefonla bir süre uğraştım sonunda bir görevliye ulaştıgımda herşeyin internette yazdıgını söyledi. :d bu durumu teyit etmek için beraberce internetten ilerleyelim dediğimde eksik kalan kalemler varsa mail atarak ögrenmemi söyledi. eksik kalan kalemler ıdp hesap numarası adresi, 160 avustralya dolarının tl karsılıgı 3 saat geçmesine rağmen otomatik mailleri haricinde geri dönüş alamadım. kesinlikle kullanmayınız. zira rakipleri ögrencilerine bu şekilde davranmamaktadırlar.

    iki kişinin paylaştıgı sallanan alçak sıralar, deneyimsiz öğrenci personel ve müşteri ile iletişime nerdeyse hiç yatırım yapılmaması bunun kanıtı gibi diye düşünüyorum.

    ıelts sınavı için aldıkları para karşılığında türkiye'li müşterilerine verdikleri hizmet son derece özensiz ve kalitesizdir. umarım bu iş stratejilerini müşterilerini de düşünerek değiştirirler.

    ancak öğrenci olarak da sizin de bir gücünüz bulunmakta. ıelts ,için tr,de çok da fazla opsiyonunuz bulunmamaksa daha once her iki kurumu da kullanan bir öğrenci olarak daha deneyimli personel bulunduran ve yine gerek internet gerek telefonla daha kaliteli iletişim olanakları sunan british councili kullanmanızı tavsiye ederim. tüketici olarak tercihinizi gösteriniz ki türkiye'li müşterileri olarak ödediğimiz bedelin karşılığı olan hizmeti alabilelim. zira aksi taktirde hep beraber haketmediğimiz hizmeti almaya devam edeceğiz.

    125 dolarlık sınav ücretine karşın deneyimsiz öğrenci çalışanlarla hizmeti sağlamaktadırlar. dolayısıyla maksimum gelir, ve olabilecek en düşük maliyetle hizmet vermektedirler. sonuç itibariyle, müşteri memnuniyeti bu denklemde yer almamaktadır diye düşünüyorum. öyle olsaydı öğrencilerine hizmeti daha deneyimli personelde bulundurarak dengeli bir şekilde verirlerdi.

    internet siteleri de yetersiz durumdadır. telefonla ulaşmaya çalıştıgınızta yetliki bir kişiye ulaşmakta zorluk yaşarsınız. ben yine bu durumda düşün maliyet en yüksek getiri strateji ile uyumlu oldugunu görüyorum. az kişi ve masrafsız yönetimle maksimum kar ortaya çıkmakta zira.
  • ıelts icin tercih etmeden evvel mutlaka bu entriyi okuyun.https://eksisozluk.com/entry/74172828
hesabın var mı? giriş yap