• hiç de hoş bir şey değildir. bizim üniversitenin rektör yardımcısı beni 2-3 hafta önce yakaladı mesela. 1 yıl önce rektörlükte başıma gelenlere verdiğim tepki entry'sinin ceremesi de bölüm ve hocalar hakkında içimden geleni artık yazamamak oldu ne yazık ki.
  • an itibariyle basima geldigini telefon araciligiyla ogrendigim hadise. 2-3 dakika ehehehe diyip gecistirmeye calistiysam da olmadi sozluk. buradan uskudar'daki gonul dostlarina selam ederim.
  • sanırım başıma gelendir. ekşi sözlük nickini kontol eden bir tanıdık yada arkadaşın varsa kim olursa olsun bu nickin daha fazla kullanılmasına manidir. neyseki yedek almıştım (bkz: glck)

    edit: bunu yazan tosun okuyanın amına kosun
  • hiç istemediğim şey...
    midasın kuyusu burası benim için...
  • arkadaşlarımla yaşadığım bir olayı sözlükte anlatmıştım. o günün gecesi de bir arkadaş sözlüğü okurken benim entrye denk gelmiş. oradan çözmüş beni şansına. sonra ss alıp whatsapptan yollamıştı.. neyse ki ağır giydirmemiştim.. :)
  • etraftaki arkadaşlara artan sıklıkla aynı yazarın yazılarını göndermek*, o yazarın üslubunun kişi ile aynı olması, bazen kendiliğinden söylemek, bazen de sözlük badilerinden devşirilen arkadaşlar sonucu olan eylem. insana tüm bire bir etkileşim zırvaları ile uğraşmadan indirekt olarak mesaj gönderebilme yetisi kazandırırken aynı zamanda da bazen yazacakları konusunda ne bileyim bir i. alexandr'ın ortodoks halifeliğine soyunması bir yandan, prusya'nın eski hre topraklarında kendi otoritesine meydan okuması bir yandan, richelieu sonrası sınırlarını içten içe özleyen fransa'nın emellerine karşı durmak zorunluluğu bir yandan sıkıştıran dönemin avusturya'sı gibi hissettiriyor. bir insanın yazdığı her 10 entryden 8'i "neyse ya sorun olur şimdi, kenarda dursun" diye kenara gider mi? gidiyor.
  • ekşi sözlük bağlamında;

    ben ---> ekşi sözlük nickimin merak edilmesi ---> nickimin ifşası, yönünde, iki ayrı kişi uzun çalışmalar sonunda başarıya ulaştılar ama artık konuşamıyorlar*. bu istikamete gidişin daha fazla başarıya ulaşmaması yönünde iyi çaba sarfediyorum.

    ancak, bunun aksi yönü de var

    fast times at celiktepe cengizhan high ---> bu nickin ardına sığınan kişinin merak edilmesi ---> gerçek benin ifşası, yönünde de birkaç kişi beni bilmektedir.
  • ilgilendiğiniz ve vazgeçemediğiniz konular belliyse, üslubunuz ve hayata bakışınız da ikili davranmayı başaramıyorsa, kaçınılmaz durum. insan elbette o kaçınılmazı mümkün olduğunca geciktirmek ve ötelemek için uğraşıyor da, bir süre sonra durumun zaten ortada olduğunu değişen bakışlar, sözler ve davranışlar dolayısıyla fark ediyor. lakin fark edenin hangi perdenin ardında olduğunu çözmek, işte o mesele...
  • ifşa olurum korkusuyla ekşisözlük okuduğumu bile söylemekten kaçınan ben, bugün, evet bugün tarihe not düşülsün, en yakın arkadaşım tarafından yakalanmış bulunmaktayım. neyse ki bu küçük sır aramızda kalacak. swh
  • ekşi nickim bir çok arkadaşım tarafından bilinmektedir, yazmak isteyip de yazamadığım binlerce* vardır. üzgünüm sözlük.
hesabın var mı? giriş yap