• ilki 2014'te 8k'lık bir parkurda puma markası tarafından gerçekleştirilen koşu yarışı.

    bu sene yine 10k olarak caddebostan'da 2 ekim tarihinde yapılacak.

    kayıt http://pumaigniteistanbul.com/ adresinden gerçekleşiyor. bu sene verecekleri yarış kiti içerisinde:

    * yarışa özel olarak tasarlanan #ıgnıteıstanbul koşu t-shirt,
    * yarış çantası,
    * elektronik zaman takip çipi,
    * tyvek sporcu göğüs numarası

    bulunuyor. ayrıca yarış sonunda biz koşucuların mutluluk kaynağı olan özel bir anı madalyası olacakmış.

    bu yarışa hazırlanmak için rundamental'ın hazırladığı antrenman programını takip edebiliriz.
  • caddebostanda düz yolda yapılan bir kkoşu. yeni başlayanların da rahat çıkarabileceği bir koşu. geçen seneki organizasyon ve tshirt tasarımı oldukça başarılıydı.
  • istanbul'un en guzel rotalarindan birinde yapılacak olan yarış. kacırmayın derim.
    5.00 pace ile kosacaklar pınar'la kosabilir :)
  • 1 ekim 2017 tarihinde pazar sabahı 4. düzenlenecek olan yarış.

    git gel 10k, düz, rahat bir parkur.
  • 1 ekim 2017' de yapılmış koşu etkinliği. sevmediğim tek şey emanet bölümünün yetersiz oluşuydu. kendi fikrimce etkinlik alanında soyunma kabini de olmalıydı.

    o gün hava yağmurlu ve rüzgarlıydı. tamam koşuya elverişliydi; çoğu sporcu zorluk yaşamamıştır bu konuda ama parkur bittikten sonra tüm sporcuların sinir olduğu bir şey varsa o da yarış sonrası beklenen uzuuuunn emanet bölümü sırasıydı. bir kaç masa daha konulabilirdi. soyunma kabinine gelecek olursak; üzerimizdeki terli ve yağmurdan ıslanmış giysilerimizde beklemek zorunda kaldık. resmen donduk!!

    umarım seneye düzenlenecek olacak etkinlikte bunlar düzelir.

    eidt: bu entryi ilgili kişilere copy paste yapayım en iyisi.
  • 3 senedir katılıyoruz bu koşuya. bu sene organizasyon geçen senelere göre çok daha iyiydi. ilk defa bir koşu organizasyonunda gerçek tuvalet gördüm mesela. evet sayısı yetersizdi (sanırım 3 kadın 3 erkek tuvaleti vardı, ikişer taneden toplam 12) ama ben sıra beklemedim. yarış öncesinde ve sonrasındaki sunumlar güzeldi, sayelerinde yeni nesil proteinli sütlerden deneme fırsatım oldu. uno'nun sandviçleri iyiydi. kahve sırası arşa uzanmasa bir de kahvelerini denemek isterdim.

    ancak (ve caps olarak ancak), fotoğraflarda aynı birkaç kişiyi çekmek nedir? ya da zaten puma'nın çalışanı olup kenarda amigoluk yapanların 32752327 tane fotoğrafı varken koşan adamların fotoğrafı yok. emanet sırasını çekmişler 85 tane, onu da websitesine koymuşlar çok büyük işmiş gibi. diğer organizasyonlarda göğüs numaranı yazıp senin etiketlendiğin fotoğrafları görebiliyordun, burada amigolar, yarış başlamasından önce selfie çekenlerin fotoğrafı arasında bul bulabilirsen kendini. allahtan randamental birkaç fotoğraf paylaştı da orada 1 tane bulabildim kendimi.

    bu işi nike çok iyi yapıyor. puma'nın 40 fırın ekmek yemesi, biraz etrafına bakması lazım
hesabın var mı? giriş yap