• size gökyüzünden nanik yapan, sora da "naber, sen nası hissedersen hisset bizde keyifler süper!" diye dalga geçendir.

    hayatın ne kadar güzel olduğundan çok senin hayata nazaran daha kötü olduğunu hatırlatır.
  • kendini birden filmlerde gibi hissetmeye başlarsın. bir de müzik oldu mu hah tamam oldu, artık aktör gibi gezebilirsiniz günışığında.
  • dont worry be happy bu duruma eşlik edecek şarkı olabilir.
  • -ne oldu necati?
    -bugun kendimi cok kotu hissediyorum gunes. bu aralar hersey ust uste geldi. isler de iyi degil pek....
    -gel kocacim ben seni rahatlatirim keyfin yerine gelir. bak actim bekliyorum
    -....................
    -....................
    -offf gunes valla ilac gibi geldi sagol karicim.
  • bir tek beni rahatsız etmiyormuş. ama bu iğrenç hissedilen anda olmuyor benim için her zaman. yani belki de iğrenç hissediyorumdur da güneş, ışınlarını üzerime bir an on kaplan gücünde verince fark ediyorumdur iğrenç hissettiğimi. bir nevi ayılma, aydınlanma. uyuşmuş alanıma tecavüz eden o davetsiz fazla enerji... mağarasına, hapishanesine pencereden ışık tutulmuş bir deli, mecnun, ilk çağdan günümüze gelmiş hiç gün yüzüne çıkmamış saldırgan homo sapiens gibi hissediyorum.

    bir de benim demek istediğim hava yağmurluyken yağmurun durup güneşin açması değil. onu severim. güneş daha sönükken bir anda çok güçlü çıkıp yine söndüğü saçma sapan havalar olur hani, o demek istediğim. uyurken biri fütursuzca odama girmiş ve ışığı açmış gibi sinir bozucu. ama tam olarak o da değil. acaba bunun bilinçaltında bir sebebi var mı? vardır kesin. hepimiz hayvanız sonuçta.*
hesabın var mı? giriş yap