• usta modelcilerin buluşma noktası. yeşilköy havacılık müzesine ziyaretlerinizi ayın ilk pazar günü yaparsanız modelcilerle tanışma fırsatınız olur.
  • kendilerinden başka ağa-paşa bilmediklerinden aslında kimseye ağam paşam demeyen 30 yıllık kulübü 7 kişi ile toplanır hale getiren yönetime sahip kulübümsü.
  • egolara, içten pazarlıklara, adam kayırmacılıklara kurban gitmiş üzerinde büyük emekler olan modelcilik kulübü. varsan baksan bu hobiye giren insanlar genelde en kötü orta üst akademik eğitime sahiptir, o kadar insan görmüştür ama bu kadar da olmaz denecek manasız çekişmelere aktör olmuşlardır.

    umalım ki bu hobi ilerleyen yıllarda kimsenin tekelinde kalmasın.hobi camiası birleşsin ve üretici- satıcı baskısı altında ezilmesin. hatta kimsenin birleşmesine de gerek yok haset ve nifak bu kulübe aşılandığı gibi hiç bir kulübe aşılanmasın. bu önemli kuruma destek veren, bir adım öteye götüren, herkesin emeğine sağlık.

    ek bilgilendirme: toplantıları, her ayın ilk pazarı , 10-12 kişi de olsa, yeşilköy havacılık müzesinde yapılmaya devam ediyor .

    edit : yazım hatası
hesabın var mı? giriş yap