• kocaman yürekli dost, heyecan gücü yüksek akademisyen, çiçek dürbünlü şair...

    (bkz: çiçek dürbünlü tüfek)
  • çdd'de drama liderliğine nail olduğum kişi. atölyeler sırasında çok şey öğrendim kendisinden. her atölye sonrasında merak ettiklerim, araştırmak için can attığım hususlar, meseleler olmuştur.. öğrendim ki bir şiir kitabı -çiçek dürbünlü tüfek- çıkarmış, bir solukta okunup bitirilesi.. öyle de bitti. zaten hep şiir gibi konuşurdu kendisi, şair olduğuna şaşmamalı.
  • tam bir hızır acildir. yardıma ihtiyacınız varken, bi' bakarsınız el atıvermiş bile.. iy ki vardır kendisi.
  • "keşke memlekette rus kadınlarından çok rus edebiyatına ilgi olsaydı..." sözünün sahibi düşünceli insan..
  • 1 aydır dersine girme şerefine nail olduğum insan, öğretmenden öte belki de kahramanım, idolümdür. evet bu kısacık zaman diliminde dahi onun ne kadar dolu, ne kadar hayran olunası bir insan olduğunu fark edebildim. anlattığı her şey de mi hayranlık uyandırır, dedirtiyor. lâkin ennn güzel şeyi söylemek gerekirse bana, yazdığı şiir kitabını, muhteşem notuyla bugün armağan etmesidir. (bkz: çiçek dürbünlü tüfek) dünyanın en mesut insanıyım artık sayesinde. onun da dediği gibi şiirleri canıma “can” katacaktır.

    edit: bugün eğitim fakültesinde belki de benim için son güzel “salı”ydı. o asla sonu gelmesin dediğim, veda etme dersiydi. veda etme anını düşünmekten çoğu zaman dersten de koptum, pek katılamadım. bunun için biraz vicdan yapıyorum tam şu an. ama yine de elimden geldiğince sonuna kadar değerlendirmeye çalıştım, saate bakamadım. o vedalaşmadan sonra ise çoğu arkadaşım olması gerekeni yaptı, yani normal bi’ şekilde okuldan çıktılar gülerek, eğlenerek. ben ise içimde bir buruklukla, hocama da sadece ufak bir tebessüm ederek gözlerimle veda ettim. finallerden sonra belki bir süreliğine belki de sonsuza dek hayatımdan uzakta olacak. fakat onun bana kazandırdığı şeylerin, üzerimdeki izlerin eğitim hayatımın sonuna kadar, hatta gerçek hayatımda da referans olmasını istiyorum, olacağına inanıyorum. iyi ki hayatımdan geçtin ihsan metinnam, iyi ki benim öğretmenim, yol gösterenim oldun.
  • (bkz: çiçek dürbünlü tüfek) isimli şiir kitabının yazarı, alçakgönüllüğüyle kalbimize taht kurmuş hocamız :)

    eğitim bilimleri fakültesine yeni gelmişim, herkes konuşuyor ihsan hoca aşağı ihsan hoca yukarı (bkz: kim lan bu erol egemen) dedim.çok merak ettim, tanışmadan önce aldım şiir kitabını okudum. sonra kongrede yolumuz kesişti, sevgim ve saygım kat kat arttı.

    şimdi uzaklardasınız ama seviyoruz sizi :)
  • derse geç kalınmasını sevmeyen ancak alıştıktan sonra geç kalmak istemeyeceğiniz bir ders ortamı yaratan muhteşem insan. aramızda bir bağ oluşmuştu, kendisini bir abim gibi görüyordum. kız arkadaşımdan ayrıldığımda beni arabasıyla yurttan alıp karaağaç’a kahve içmeye götürmüştü. hayatımda ettiğim en güzel sohbetlerden birini yaptık, belki biraz kafasını şişirdim. sonra akşam dönerken çiçek dürbünlü tüfek isimli şiir kitabını hediye etti. üniversite hayatımın en güzel anılarından biriydi, değerli bir insan. umarım bir gün tekrar yollarımız kesişir hocam.
hesabın var mı? giriş yap