• paslanmaz çeliklerinin paslandığı, plastik ürünlerinde zamanla renkli lekelerin vuku bulduğu işveç markasıdır.

    mobilya, cam ürünleri, örtü ve plastik saklama kabı gibi ürünleri fena değil ancak özellikle metal ürünleri gerçekten para tuzağı. tepsi gibi ürünlerinde ise yerli yersiz lekelenmeler mevcut. bu lekelenmelerin belki iyi temizlenmemesi nedeni ile olduğunu düşünenlere lekelerin sarı ve turuncu olduğunu belirtmek isterim.

    aldığımız ama paslanan ürünler tam liste;
    çatal-bıçak-kaçık takımı
    metal süzgeç
    metal bulaşıklık
    metal kase - salata kasesi
  • jetizz kurye ile sorun üzerine sorun yaşamamıza sebep olmakta. gönderimin nasıl yapılacağını seçebilsek keşke.
  • ürünleri kesinlikle eskisi kadar ekonomik değil. kalite/fiyat performansında bir çok yerli markanın gerisindedir. ve hatta buna artık tasarımı da ekleyebilirim.

    (bkz: tepe home)
  • pandemi sürecinde bile kalabalığa maruz kalan isveç mobilya zinciri..
  • türkiye’de mobilya ve ev aksesuarları sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran şirket. türkiye'de tutmaz denilmiş olmasına rağmen, aksine oldukça ilgi görmektedir. 2019 verilerine göre; 38 ülkede 321 mağazası ile hizmet veriyor. 700 milyon ziyaretçiyi ağırlıyor. bunun 12 milyonunu ise türkiye’deki ziyaretçiler oluşturuyor. her mağaza için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım yapıyor.
  • kuzenim yeni evlendiğinde eşi sürekli ikea'ya gitmek istermiş. her gidişte tabi ki masraf.

    bir keresinde bize oturmaya gelmişlerdi. ikea konusu açıldığında kuzenim şöyle bir serzenişte bulunmuştu ki ne zaman "ikea" lafı geçse direk aklıma gelendir.

    (bkz: ikea anamızı mikea)
  • bu kurlar ile yakında kimse ürün alamaz
  • fiyat: her ürün grubunda değil ama bazı gruplarda piyasa bandında, kimi gruplarda ise afaki fiyatları vardır.
    iş görme: kesinlikle tüm ürünleri kullanıma uygun, hissiyatı güzel pratik ve şık ürünler sunmaktadır.
    piyasa: bu kısım en önemlisi, pazarlık şansınız yok sizde gitseniz, kodaman da gitse, siyasetçide gitse aynı fiyata alacağınızı biliyorsunuz

    bence mobilya alışverişlerinde hatta alışverişte esas kuralda budur, çakal esnafın kucağına düşüp 200 liraya bi başkasına sattığı ürünü size 400 e satması gibi hepimizin yaşadığı iğrenç olaylardan uzakta kalmaları bence bu markayı bu ülke şartlarında sonsuza kadar yaşatacaktır. ben bu yüzden tercih ediyorum ve tavsiye ediyorum.
  • 10 eylül'de birkaç üründen müteşekkil bir sipariş geçtim. birkaç gün sonra aradılar bir üründe stok sorunu var iptal edip diğerlerini göndereceğiz ok dedim ve bu olağan durum nedeniyle siparişim 17 eylül'de teslim edildi.

    ancak aldığım ürünlerden bir tanesi masa idi ve uğraşmamak için montaj hizmeti de satın almıştım. aradım ne oldu dedim montajı denk getiremediniz? montaj tarihi olarak 29 eylül dediler yahu dedim 12 gün evde kutu bekleyemeyiz bunu ben kurarsam montaj bedeli iade/iptal olur mu? olur dediler akşam gittim masayı ve sandalyeleri kurdum ertesi gün aradım ben bunu kurdum iptal edin diye tamam dediler. bekle bekle iptal yok. dedim herhalde 29 eylül sonrasında yok bir kez aradım tamam dediler kayıt alıyoruz ee bekle bekle yine yok dün aradım muhasebeye mail atalım falan dediler.

    yahu dedim kardeşim allah'tan montajı iade edeceksiniz 2-3 bin liraya ürün alsak iade istesek demek ki ocağımıza incir ağacı dikeceksiniz. çok zorsa hediye çeki tanımlayın dedim umudum yok ama alışveriş yaparken çok dikkatli olun iade iptal sürecine girerseniz mağdur olursunuz.
  • 1350 tl fiyat biçtikleri tv sehpasını aynı ölçülerde mahalledeki marangoza 650 tl'ye yaptırabileceğiniz mobilya şeysi.
hesabın var mı? giriş yap