• ikea'nın sonos'la birlikte geliştirdiği, tasarımı andreas fredriksson ve mikael warnhammar'a ait akıllı hoparlör çözümü ya da serisi.
    2019 yazında satışa sunulması bekleniyor.

    http://ikea.today/sweet-sound-symfonisk/
    https://www.sonos.com/…/symfonisk-by-sonos-and-ikea

    https://www.wired.com/story/ikea-sonos-symfonisk/
    https://www.pocket-lint.com/…le-lamp-speaker-review
  • turkiye'de satilmayan ikea hoparloru.

    bu urun icin ikea, sonos ile isbirligine gitmis. hem dizayn olarak guzel, hemde ses kalitesi olarak fevkalade bir urun ortaya cikarmislar.

    iki versiyonu var; kitaplik ve masa lambasi seklinde.

    kitaplik olani fiyat olarak 100 euro/dolar bandinda satiliyor su an. lamba versiyonu ise 180 euro/dolar. kendi klasmanindaki diger hoparlorlerden (sonos) hemen hemen yari fiyatina daha uygun. acikcasi evinde wifi hoparlor arayan kisiler icin birebir. kitapliginiza, yada duvara vs. asabiliyorsunuz. boyle bir urun arayan kisiler icin tavsiyem gerekirse yurtdisindan bulup almak olur. urun kalitesi kesinlikle tatmin edici. sonos ekosistemine dahil edebilmek arti bir ozellik. multi-room ses dagitimi icin en iyi firmalardan birinin sonos oldugunu soylemeye gerek yok. bana gore en buyuk artisi airplay 2'yi desteklemesi; yani apple telefon/tabletinizden sarkilari wifi uzerinden gonderebilmeniz ve diger hoparlorle ayni anda calabilmeniz. yani illa sonos ekosistemine girmenize gerek yok eger bir apple cihaziniz var ise.

    urunun guzel bir incelemesi icin hede.
  • buna türkiyede nasıl ulaşabiliyoruz?bilgisi olan bi yeşillendirsin.
  • türkiye'ye gelmiştir https://www.ikea.com.tr/seriler/symfonisk-serisi

    en ucuz hoparlör modeline bakarsak, doları 26 lira üzerinden almışlar
  • gen 2 serisinden ikinci el nerdeyse hiç kullanılmamış üçte bir fiyatına iki tane bulup almama rağmen, ne ses kalitesinden nede kullanım şeklinden memnun kalmadığım alet.
    birincisi bluetooth özelliği yok yani telefondan müzik açayım yada tv ye direkt bağlayayım olayı yok.

    ee ne var peki?

    sadece evdeki wifi üzerinden telefon ile bağlantı kuruyor ki onun için ise sonos diye bir app indireceksin telefona da, sonra onu da eğer üyeliğin varsa müzik platformlarına bağlanacaksın da, sonrasında istediğin müziği bulup dinlemek için sonos'un applikasyonunun içinde ki o ruh daraltan ve karmaşık arayüzü ile muhatap olacaksın da falan da filan. ha ama iphone'nun varsa sonos app'a bağımlı değilmişsin. tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali.
  • bookshelf türü gen 2 siyah iki tane yeni oyuncaklarım oldular.

    teknofili ve odyofili bünyeleri orgazma sürükleyecek, fiyat performansı sonuna kadar doyurucu aletler. şıklığı ve red dot ödüllü tasarımı da cabası.

    evinizde bir modem olması yeterli. wifi sinyali üzerinden kayıpsız ses aktarımı yapabiliyorsunuz. extra bir bridge de gerekmiyor. resmen vaha.

    bluetooth üzerinden ses aktarımı yapmadığınız için apple music, radio paradise gibi alac ve flac türünde müzik dinleyebildiğiniz platformları en iyi performansta kullanabiliyorsunuz. ancak dıpçıs dıpçıs bas merakınız varsa bir subwoofer eklemenizi tavsiye ederim. sesi bana göre çok dengeli ve tüm frekanslarda derinliği doyurucu. tabii ki analog sıfır sıkıştırma müziklerle karşılaştırmayın.

    gelelim bağlanabilitesine. sonos uygulaması üzerinden sisteminizi wifi'a bağlayıp, birbiriyle eşleştiriyorsunuz. apple herhangi bir cihazınız varsa sistemi kurduktan sonra airplay üzerinden dinleyebilirsiniz. apple cihazınız yoksa 1-2 dokunuşla kullandığınız müzik platformunu sonos uygulamasına bağlıyorsunuz. istediğiniz her platform var, soundcloud, radio paradise bile dahil, ve bağlaması epey kolay.

    giriş seviyesi bir stereo hifi sistem kurmanızın bedeli minimum 15 bin tl iken teknolojiye kendinizi bırakıp 8 bin tl'ye son teknoloji, hifi sisteme epey yakın bir stereo sistem ediniyorsunuz. mükemmel.
hesabın var mı? giriş yap