• bu şarkının klibindeki doktor tam bir orospu çocuğu. piyasadaki tüm hastane dizilerini takip ediyorum. gördüğüm kadarıyla yakınını kaybeden ya da kaybetmek üzere olan insanı teskin etmek ameliyatın kendinden daha da zordur. önce insan gibi karşına alırsın, kurduğun empatiyi belli eden bir ses tonuyla durumu anlatırsın. sarılırsın, sırtına vurursun. ama bu klipteki ayı doktora bakıyorum. göz teması bile kurmadan, adımlarını bile yavaşlatmadan ve hatta suratına üzgün bir ifade bile takınmadan kafasını sallayıp yanından geçip gidiyor adamın. hani hakem penaltı bekleyen futbolcunun yanından nasıl umursamazca geçerse bu ibne de öyle yapıyor. önce insan olucaksın. iki ameliyat yaptın diye doktor olunmuyor.
  • son yılların en güzel düeti.
  • stv'de yayınlanan ve ne olduğunu anlayamadığım garip bir programımsı.
  • geçen sabah rastladığım muhteşem bir stv yapımı. ben bu klasmanda en son adeta gerçek'e bu kadar gülmüştüm. satanist evlat arif ile evlerimizi şenlendiren hayat dersi bile bunun yanında solda sıfır kalır.
  • şu anda stv'de yayınlanmaktadır.amcasının kızını kaçıran genç falan babası geliyor almanya'dan bir güzel kalaylıyor.tamam anlıyorum insan evladının ağzına sıçması lazım vs. vs. diye garip cümleler kurmayacağım.program çok ilginç.şimdi olay canlandırma yapılsa elinde mikrofon bir hatun, kameralar peşlerinden neden gezsin,peki bu programda canlandırma yapılmıyorsa eee bu insanların oynadığı çok bariz belli.yani tepkiler,cümleler,hal,hareket kurgulanmış,ya cidden böylesini izlememiştim.tamam götünüzden bir hikaye uydurdunuz da verin oyuncular oynasın zaten kimse sizden akedemik bir beklenti içinde değil de gerçekmiş gibi elinde mikrofon hatun,kameralar ne sikim lan.ulan bir bok anlamadım şerefsizim.
  • yine aynı kanalda yayınlanan hayat dersi adlı programın evlilik temalı olanı.
  • zaplarken bile izleyiciye travma geçirten bir programmış bu. david lynch - stv ortak yapımı.
  • stv'nin iyi programlarından birisi.

    zengin bir kız ve şoförünü gösteriyor şu anda.

    zengin kızın babası, şoföre "kızıma göz kulak ol" demiş, kadın da yüz çeşit yöntemle şoförden kurtulmaya çalışıyor. şoför de, kızın oyunlarını teker teker eline veriyor. yarım saattir gülüyorum, kız kendini zeki sanıyor, adam ondan daha zeki tabii ki. çok komik ya.

    edit: bunun sonu aşk.
  • geçtiğimiz yaz, datça'da bir çay bahçesindeyim. yalnızlığıma datça'nın dinginliğini ekleyip düşüncelerime dalmışım. türk sanat müziği eserlerine cırcır böceklerinin bildik sesi karışıp duruyor. söylediğim çay on beş dakikadır gelmemiş, azıcık sinirlenmeye başlamışım ama ses etmiyorum acemi garsona yine de...

    bir şarkı başlıyor sonra, anlattıklarımın arasında cebelleşirken ben. müziği kulağıma çok hoş geliyor, sözlerine kulak veriyorum anlayabildiğim ölçüde. "bilmezler nasıl sevdik aşkım, bilmezler nasıl yandık" filan dedikçe daha da ısınıyorum. iyi de kimler söylüyor ki acaba? merak ediyorum, gidip kasada oturan sempatik ablaya sormak istiyorum ama vazgeçiyorum hemen. nasıl olsa izmir'e döndüğümde öğrenirim bir şekilde, ne gerek var? geç gelmiş çayımı yudumlarken, şarkının aklımda kalan sözlerini telefonuma kaydediyorum; ne olur, ne olmaz diye...

    dönüyorum izmir'e, aklıma geldiği her vakit araştırıyorum, bu şarkıyı söyleyen ikili kim? ne müzikle ilgilenen arkadaşlar, ne ekşi sözlük, ne de google aradığım cevabı veremiyor bana. "haziran akşamları", "bilmezler nasıl sevdik", "bilmezler nasıl yandık" anahtar kelimeleri elimde patlıyor yani, bir türlü bulamıyorum.

    bir gün, rastlantı eseri ulaşıyorum, neredeyse aklımdan çıkmışken hem de. telefonundaki şarkıları rastgele çalan bir arkadaşım sayesinde gerçekleşiyor bu. ilk dinleyişimin üzerinden neredeyse bir yıl geçtikten sonra eriyorum yani muradıma.

    yücel arzen ve devrim gürenç'in düetiymiş peşinde olduğum şarkı, böyle bir hikayesi var işte bende...
  • şu tip diyaloglara sahip stv programı

    kız: yalan söyledin bana yalan. sinema setlerinde yönetmenlik yaptığını söylemiştin (halbuki çocuk setlerde getir götür işleri yapmaktadır)

    erkek: o da olucak inşallah yakında*
hesabın var mı? giriş yap