• girisi nedense bana slayer in seasons in the abyss inin girisinin light i gibi gelir.
  • senfonik ve duz olmak uzere iki versiyonu mevcuttur. kan kokusu albumundeki normal versiyon yamulmuyorsam. iki yol singelinda ise senfonik versiyon mevcuttur.
  • senfonik versiyonunu ve klibini deliler gibi aradigim mamafih bulamadigim parca. hatta cok basarili bir parca.
    (klibindeki bayan hala aklimda, cok guzeldi coook -edit: arzu yanardag'dir kendisi-)
  • klibindeki hatun (yanlış hatırlamıyorsam) arzu yanardağ'dır.
    sabah sabah dinleyip dinleyip gaza geldiğim şarkıdır.

    (bkz: technics sa dx 930)(bkz: bilgisayara 5 hoparlör takmak)
    (bkz: subwoofer)(bkz: 6 hoparlör)
  • gitarla çalınması zor olmayan,2-3 akor ve arpej,ritm kombinasyonuyla seyreden şarkıdır...
  • asim can gunduz aksaniyla soylendigi icin tasaga cok kolay sarilabilen bir sarkidir. senfonik rak dedigin asim can gunduz un bulusudur zaten.
  • asım can gündüz'ün de ötesinde tanımlayamadığım bir aksanla söylenen mavi sakal şarkısı, bunu kimileri çok beğendi, kimileri nefret etti, ki ben ikinci gruba neşeyle dahil olmak istiyorum. üstelik ya parçaları besteledikleri mekanda, ya da albümü kaydettikleri stüdyoda sürekli diablo oynandığına bir şekilde emin olduğum şarkıdır bu, inanmıyorsanız diablo'nun cd'si ile bu mavi sakal albümünü arka arkaya dinleyin, benzerliği göreceksiniz. vokalistin "biirrrdenbireh boşalannh şyollarınnh ortçasındaaayımmhh" diye heyecanlandığı yerler özellikle dinlemeye değer.

    demek bu allahın cezası vokal tekniğini nil karaibiş'e bunlar bulaştırdı, ne de olsa kan kokusu algida reklamından çok eski.
  • türkçe müziğin yüz aklarından,
    gerilim sebebidir, metobolizmayı bozan bir şarkıdır. doruk noktasında ulaştığında çökertir*, dinlenmesi zordur.

    (bkz: zaman ve mekan bilincinin kaybolduğu durumlar)
  • tum girisin ve sonradan gelen sozlerin ikinci "biirrrdenbireh boşalannh şyollarınnh ortçasındaaayımmhh" kismi icin hazirlik olusturdugunu dusunduren, ikinci "biirrrdenbireh boşalannh şyollarınnh ortçasındaaayımmhh" kisminin orgazm noktasi oldugunu dusunduren, ucuncu "biirrrdenbireh boşalannh şyollarınnh ortçasındaaayımmhh" kisminin orgazm sonrasi bosluk gibi gereksiz gittigini hissettiren, dorduncu "biirrrdenbireh boşalannh şyollarınnh ortçasındaaayımmhh" kisminin ise solo performanstan onceki tekmil oldugu konusunda bilinclendiren ve noktayi burada koyup sakinleselim ve uyuyalim diyen sarkidir. dinlemesi bile yorucudur.
  • genç osman yavaşın telaffuzundan çoğu kişi nefret etse de şarkıya öyle ya da böyle uyar; bestesiyle de, sözleriyle de, özellikle ikinci bölümündeki nakaratıyla (yükselip yükselip birden gelen) kişiyi bitiren bir şarkıdır. çalındığı ortamdan hemen kaçarım.***
hesabın var mı? giriş yap