• letgo'da sıklıkla gördüğüm enteresan durum. aynı kitap internette 14.60, 15.30 gibi fiyatlara satılırken zeki arkadaşımız 30 tl'den fiyat koymuş. bahaneleri de genelde "kargo parasıyla aynıya gelir." şeklinde. kardeşim bi kere zaten bir adet kitabın kargosu 5-7 arasında değişir. ama zaten 50 liralık sipariş verince kargo ücreti ödemiyosun. kargo ücretine mahkum değilim. şark kurnazları.
  • bu ay içerisinde 2 kere şahit olduğum olay. ikisinde de 10.000 tl civarı fazla fiyat çekiyordu satıcı. evet sıfır kokusu üzerinde. galeriye de yürümeden gelmiş.
  • sadece araclar icin gecerli degil ki.. girin letgo ya bakin. d&r fiyatı 34 tl olan kitaba 45 tl fiyat isteyenleri gördü bu göz. ulan ne egomuz var ya herşeyimiz çok kıymetli.
  • malum sitedeki toyota corolla ilanlarında buna sıkça rastlayabilirsiniz.
  • berber, kuaför, öğretmen, memur, bakkal herkes al satçı. herkes cin olmuş.
  • konya’da peugeot 508 aldığımda benimle birlikte prime line modelini başka bir doktor arkadaş 206bin tl’ye almıştı. aynı gün sahibinden.com’da 230bin yazan galeri görmüştüm.
  • kur'un yükselmesinden dolayı satışları azalan firmalar az sayıda araç getiriyorlar;bu noktada sıkıntı yok;ancak,bu araçların nasıl simsarcıların elinde istiflenmesene izin veriliyor,aklım almıyor.
    maliye niye bir şey yapmaz?

    2008 almak istedin.
    peugeot 2008,bayilerin stoklarında bitmiş;anca 3 ay sonraya gün veriyorlar.orada da sıra var,garanti değil alıp-alamayacağın.millet araya tanıdık sokuyor,müdüre ulaşmalar falan.
    fakat sahibinden.com'da sıfır aracın satım ilamları mevcut.
    bayi satış fiyatı 213.000 olan aracı 240.000 civarında satışa çıkarmışlar.bu şekilde 40 adet ilan var.

    ahlak mı?

    ahlak,bu coğrafyadan ayrılalı çok oldu!
  • arabayı değiştirecek olamam dan mütevellit, malum site de gezintiye çıktım güncel arabaların piyasasını öğrenmek için. üzerinde durduğum araç ise hyundai kona idi. siteye baktığımda ortalama fiyatlarının 175k ile 200k arasında değiştiğine şahit oldum.

    daha sonra hyundai'nin web sitesine girip 2019 model fiyatına baktığımda ise asıl şaşkınlığı orada yaşadım.
    2019 fiyat listesi linkte ki site aracın sıfır fiyatı sarı site fiyatına göre min 10k daha ucuzdu.

    malum sarı site linki

    silinirse diye;

    sarı site hyundai fiyat listesi
  • hayırlı olsun da. araba baya çirkinmiş.
  • maalesef ülkemizin durumu bu. bayiler de şu anda sıfır araç bulamıyorsunuz. 2019 aralık ayında 218bine alınan tucson şu anda ikinci eli 230 240 arasında malum sitede bulunuyor.

    bir çok bayi paravan şekilde araçları satışını yapıp galeriden sıfır olarak satışa çıkarmaya başladı. kazan kazan şeklinde ilerliyorlar.
hesabın var mı? giriş yap