• boynunu tutup ani bir hareketle kırmaya çalışmayın çünkü başaramazsanız o sizinkini kesin kırar

    maçoluk kıskançlık falan taslamaya kalkmayın, bozar

    sıkıcı olmayın ve kaba olmayın, çünkü bunları sizden iki kat daha iyi yapabilir

    değilseniz, çok bir haltmışsınız gibi davranmayın, olmadığınızı hızla fark eder

    sahtelik ve yalakalık yapmayın. haz etmez
  • ozgurlugunu kısıtlamak.
  • ortalıkta neşeli, hareketli, saf saf geziniyor, herkesle çene çalıyor diye onu hafife almayın. çaktırmadan ağzından laf almaya çalışmayın zira çok konuşarak az anlatmayı çok iyi becerirler, dahası onu hafife almaya kalkmak kara deftere yazılmak demektir ki bunu kolay kolay değiştiremezsiniz.
  • sürekli telefonunu, defterlerini, bilgisayarını kurcalamak suretiyle baskı altına almaya çalışmak..
    "onunla görüşme, bununla konuşma" şeklinde söylemlerle sosyal hayatına gem vurmaya çalışmak..
    zekasını hafife almak..
  • eğer elini sıktığınız ve yeni tanıştığınız bi ikizler burcu kadınıysa çok konuşmayın, sakin olun. o sizi çözmek için uğraşacak, kendi yarattığı bu oyunun içine düşmek için fırsat kollayacaktır. *
  • uzaklara uçmak üzere iken yan koltuğuna oturmayın "seni seviyorum" tepkisini beklerken "senin ne işin var burda" der. mor olur kalınır.
  • yapmacık olmayın, boş konuşmayın, kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeyin (ki direk anlar)....
  • icindeki aidiyet duygusunun gelismesi icin caba sarfetmek... onu kopek sever gibi degil kedi sever gibi sevin.
  • madde 1: salaksanız belli etmeyin. (bakın ben belli ediyor muyum)
    madde 2: aklını alengerli cümlelerle karıştırmayın. (alengirli cümlelerle karışabilecek bir akla sahipmiş)
    madde 3: "hayır" diyorsa "belki", "belki" diyorsa "evet" demek değilmiş. (evet evet değildir. çünkü zaten evet derken bazen hayır, hayır derken bazen evet demek istemektedir. ardından tekrar hayır tekrar evet ve tekrar hayır demek istemektedir)
    madde 4: gereksiz sorularla ve aşırı ilgiyle kadını bunaltmayın. (başka burç kadınlarını gereksiz sorularla ve aşırı ilgi ile bunaltabilirsiniz)
    madde 5: karşınızdaki insanın sizden başka sorunları ve ilgi alanları olabileceği gerçeğini aklınızdan çıkarmayın. (bkz madde 4)
    madde 6: ikizler burcu kadını gibi çok yönlü olan kadınların sizi dünya merkezlerine koyma ihtimalinin çok düşük olduğunu bilin, fazlasını istemeyin. (diğer burç kadınları çok yönlü değildir. hazır beş boyutlu bir tanesini bulmuşken çok üstüne gelmeyin. veya gerçekçi olun imkansızı isteyin. hem bakın "çok düşük bir ihtimal" diyerek açık kapı bile bırakıyorum)
  • bir ani genelde bir anina benzemediginden davranislarindaki degisimi sertce elestirmemek ya da davranislarini cocuksu kaprisler olarak gormemek gerekir.elbette dengesiz anlari uyarilmalidir ama bu da özgürlügüne fazlasiyla düskün ikizler burcu kadinina uygun bir dille söylenmelidir.
hesabın var mı? giriş yap