• an itibarıyla bütün okul müdürlerine whatsapp'ten gönderilen ve herkese yayılan yazıdır.

    link

    edit 1: yazı, paylaştığım an itibarıyla bölgesel tüm okullara yollandı. bana ,il millî eğitim müdürlüğünden gelen yazı okul müdürlüğünce yönlendirildi.

    edit 2 : gelen illerdeki arkadaşlar bilgilendirme yaparlarsa güncelleme yapabilirim.

    edit 3 : imla

    edit 4 : hepsini okuyamadım ama uydurma, bana gelmedi, içerik başlık uyumu gibi yorum yapanlar olmuş. bana mesajı bir arkadaşım yolladı. sordum mem'den geldiğini müdürün okul grubuna attığını söyledi. bizim müdüre sordum, mesajın geç saatte geldiğini ve o saatte öğretmenlere yollamanın anlamsız olduğunu söyledi. sabah yolladı. başka illerden gelen varsa bilgilendirin demiştim. gelen mesajlarda sultangazi, pamukova, tokat gibi yerler var. ayrıca twitter'da ilgili konuyla ilgili etikete bakarsanız paylaşan il millî eğitim müdürlüğü sayfaları görürsünüz.
  • öğretmen değilim ekşi sözlük yazarıyım ama haklı bir tepkidir. oturdukları yerden hakaret ve iftira yapanlara tepki verilmesi gerekiyor. artı bir ile katılıyorum.

    imla.
  • biri saçma sapan bir tweet atınca #haddinibiltwitter demek gibidir.
  • ekşi sözlükteki bir yazarın açtığı başlık üzerinden, komple ekşi sözlük'e saldırılmasını savunan yazarları ortaya çıkarmıştır.

    "haddini bil reddit, twitter vs." şeklinde devam etmesi mümkün olan yazı.
  • lan oğlum siz de kudurdunuz iyice, koyun sürüsü oldunuz biri mee dese arkasından herkes meee meee diye koşuyor, biraz efendi olun, hepinizin mi öğretmenleri adiydi hiç mi saygı hak eden yok aralarında, onların hatırına susun.
  • ogrettiginiz neslin neslimin mk ben başka bir şey demiyorum
  • bu paylaşılan yazının kanıtını bu akşam #haddinibilekşisözlük hashtaginde gördüm. tüm müdürlükler ağız birliği yapıp sözlüğü farkında olmadan ya da olarak bitirme derdinde gibiler. ben bu durumdan çok rahatsız oldum. diğer arkadaşların da dediği gibi bu tepkinin #haddinibiltwitter hashtagindan farkı yok. bu akşam haberlere çıkılır. sonra zaten cumhurbaşkanı bu konuyla ilgilenir. umarım ekşisözlük sadece uyarılmakla kalınır.
    ben bu durumdan sözlük yönetiminin gereken dersleri çıkarmasını diliyorum. başlıklar kesinlikle onay beklemeden açılmamalı, teşebbüs edenlere yazarlık iptali gibi ağır cezalar verilmeli, yazar alımı daha çok niteliğe bakılarak yapılmalı gibi gibi.
  • ben de ciddi ciddi bir komplo olduğundan kuşkulanıyorum.
    özellikle öğretmenleri hedef alan bu provokatif başlığı açtırarak tepki oluşturmak, en azından seçime kadar sözlüğü kapatmak.
    legal seçimi illegal yapan bunu haydi haydi yapar.
  • rezilliğe bak.

    işi başından aşkın olan kamu kurumu, toplumsal olayda taraf olmak amacıyla kendisine bağlı personeli galeyana getirmeye çalışıyor.

    site türkiye'de host ediliyor, avukatı var bilmemnesi var, suç unsuru içerik varsa suç duyurusu yapılır, savcı inceler, gereken yapılır.
    il milli eğitim müdürlüklerine mi kaldı bunun kamuoyunu oluşturmak?
hesabın var mı? giriş yap