• kamu hastaneleri birliği ve halk sağlığı müdürlüğü şeklinde ikiye ayrıldıktan sonra ne boka yaradığı belli olmayan sağlık kuruluşu.

    son 2 yıldır durma nedeni sadece torpilli doktorların nereye gideceklerini belirleyememek.

    erzurum için konuşalım. il sağlık müdürü yardımcısı ve bölge eğitim hastanesi başhekimini bu yan kurumların başına geçirdiler.

    sonra bu iki kuruma sınırsız yetki ve sınırsız döner sermaye verdiler. tüm hastaneler il sağlık müdürlüğü'nün elinden çıktı gitti.

    sonra eskiden bunların müdürü olan adamdan tüm yetkilerini aldılar. e müdür durur mu? ya beni tekrar en müdür yapın ya da ağlarım dedi.

    çünkü müdür müdür olmalıydı. en torpilli o olmalıydı. herkes en müdür ona demeliydi. ama emir vereceği personeli yoktu.

    ve asıl komedi sonra başladı.

    http://www.zaman.com.tr/…den-kavusuyor_2109950.html

    http://www.medimagazin.com.tr/…udur-1-11-52327.html

    (bkz: #36244221)
  • bulunduğum şehrin, sağlık müdürlüğünde ki ilgili birim alev alsın, ilgili kişilerin bedeni kül olsun. beni 1 haftadır perişan ettiler. iş güzarlıkları yüzünden sınav başvurumu kaçırdım. lanet olsun aldığınız paraya.
  • aile disi donorden organ nakli onayi icin girmeniz gereken 'etik kurul'un da dahil oldugu kurumdur...
    bu kurul hakkinda soyleyebilecegim tek sey, gireceklere bol sabir demek olacaktir...
  • erzurum il sağlık müdürlüğü denen kurumu şu ana kadar farklı zamanlarda en az 10 kez aramışımdır hiç bir zaman personelin yerinde olduğunu hatırlamıyorum.her seferinde mesai saatinde aramış olmama rağmen ilgili memur şu anda burda değil 15 dk sonra arayın yarım saat sonra arayın şeklinde cevaplar.bir kere yolum düştü bir işiçin uğradım neden yerinde olmadıklarını anladım.bir odada toplanıp çay kahve eşliğinde sohbet.tek yaptıkları bu.çok fazla gereksiz personel barındırdığını vergilerimizi eşe dosta yedirdiğini düşündüğüm kurum
  • 15 aralık 2020 itibariyle 81 ilde 1 tane bile halk sağlığı uzmanını müdür olarak istihdam etmeyen sağlık bakanlığı taşra teşkilatıdır.

    düzeltme: imla
  • gerekli kurum olup olmadığını bilemem ama telefonlarımı açmayan işyeri.
hesabın var mı? giriş yap