• keşke. keşke elimizden gelen olsa.
  • ahh gözleri ışıl ışıl parlayan dünyalar tatlısı çocuk, tüm o naifliğiyle sadece yürüyebilmek, koşabilmek, bisiklet sürebilmek için ilacını istiyor hem de sanki kocaman bir adam gibi. umarım ilacın çabucak gelir ve umarım hayalini gerçekleştirip pilot olursun, bunların olmasını canıgönülden istiyorum umutcan.
  • ilacın adını merak ettim, bilen varsa yeşillendirebilir.

    dini bütün müslüman kardeşlerimiz jetlerde, uçaklarda, son model otomobillerde gezerken küçük bir çocuğun sesini duymamaları normal.
    onların ben gelmişini geçmişini gibeyim, boklarında boğulurlar inşallah.

    edit: nusinersen(spinraza) adlı bir ilaçmış. bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.

    ya dayanamadım yazacağım amk. ulan bu sosyal devlet sadece milletvekillerine, suriyelilere, kaçak elektrik kullananlara mı sosyal amk ya. bu gibik devlet benden her ay bağkur primi kesiyor, milyonlarca çalışandan ssk primi kesiyor. peki ne için? tabii ki ücretsiz sağlık hizmeti vermek için. peki sağlık hizmeti ücretsiz mi, tabii ki hayır.
    e be onun bunun evlatları, bari vatandaştan kestiğiniz haracı bu çocuklara harcayın da bir boka yaramış olun. yediniz, yedirdiniz doymadınız şerefini gibtiklerim.

    edit: küfürlerden dolayı başımın belaya gireceğini yazan arkadaşlara teşekkür ederim, küfürleri yumuşattım ama bu savunmada kalma hali bizi bu günlere getirdi diye düşünüyorum.
    bir de benim burada prim yaptığımı, fav kastigimi, müslümanlara sallamak için fırsat kolladığımı mesaj yoluyla yazanlar oldu. ya kim siker eksi sözlüğü amk, isten güçten zaman kalırsa ayda bir girip bir şeyler yazdığım bir yer burasi. bazı çaylaklar fav alınca maaşın arttığını falan düşünüyor galiba ama maaş bile vermiyorlar olm, kandırıyorlar sizi, o geyik muhabbeti sadece. eczacılık mesleğiyle meşgul bir vatandaşım, bu cocukcagiz gibi onlarca insan gördüm yardıma muhtaç ama devletin sırtını döndüğü.
    doluydum patladım, bana ne muslumanlardan amk, ki görüyoruz iste orta doğunun halini bok çukuru resmen. müslümanlara sövsem daha fazla ne gelebilir ki başlarına. kaldiki ben burada bana sallayanlarin çoğundan elhamdülillah daha çok müslümanım. en azından bir parti veya bir kişinin peşinden koşup vicdansizlik yapmıyorum, sizin aldığınız ahlar buradan köye yol olur amk yol.
    kısaca ideolojisinin amk, bu çocuklara bir şey olmasın yeterki. a partisi b partisi, onemli olan devlette kim varsa sosyal devlet reflekslerini göstermesi. ben vatandaşsam bunu talep etmek en büyük hakkım.
  • keşke keşke gündem olsa denilen yakışıklı kardeşimizin duyurusu.
  • up !
  • yapilacak bir sey olursa lutfen buradan yazin guncelim ve bekliyorum
  • canım ya
    bu güzel çocuğun sesini duyalım, duyuralım lütfen.
  • alıp kucağıma sevip öpmek istediğim çocuk.

    getirin olm çocuğun ilacını.. kim engel oluyor bu tatlı çocuğun ilacının gelmesine?
  • uplayın hele şuraları. bu kardeşimizin de sesi duyulsun. allah şifa versin aslan parçam benim.
  • iş bilmez adamların kaderini belirlediği çocuk. şimdi bürokrasi çukurunda debeleniyordur işlemler.
    (bkz: liyakat)
    (bkz: up)
hesabın var mı? giriş yap