• şaşırmadım . mahkeme binaları , hakimler , savcılar , polisler yalnızca muhalefet için var
  • yok artık lan bu nedir? bugün haberim oldu.

    çocuk röportaj yapıyordu yahu.
  • neyseki adamın videoları çok izleniyor arkasında biraz kimseler var bu adamı da atamazlar herhalde? chp doğru düzgün sahiplense barışçıl gösteri yapsa ortalığı ayağa kaldırsa kitlesini harekete geçirse böyle insanlara asla elleyemezler ben chpyi çok eksik buluyorum.
  • adam akıllı seçim anketi yaptığı için açılmıştır. (bkz: istanbul times) gibi yanlı ve yandaş değildir.
  • biraz önce irfan'ın yaptığı açıklamayı dinledim. 2008 yılında erdoğan'ı ağlayan fotoğrafının altına timsah gözyaşları yazdığı için ve 2012 yılında akrabasının paylaşımının altına hırsız var diye bağıran horoz karikatürü gönderdiği için açılmış dava.

    gerçekten çok komikler artık. kime nereye ne şekilde saldıracaklarını şaşırdılar...
  • ilave tv her yerde! ilave tv sizleri seviyor...
    bu arkadaşa da mı kıydınız be. pırıl pırıl vatan evladı

    edit : antalya da güvenlik görevlisi iken solcu gençlerin dövlümesinde rol alması ve berkin hakkında yapılan çirkin paylaşım hakkında özür dileyerek affettir kendini, bizde seni sevelim tekrar.
  • insanlara hakaret eden tombik şoparın sunuculuğunu yaptığı trol kanala açılan davadır.
    kendi savaş araçlarımızı helikopterimizi uçağımızı yapıyoruz diyen teyzeye çomarkopter çıktı yeni biliyon mu? demiş, akabinde ısrarla trollemişti kadıncağızı. lan zaten işine gelmeyen röportajı makaslıyorsun, niye ısrarla insanlara yaptığın hakaretleri kendin gibi haysiyet yoksunları izlesin, mastürbasyon yapsın diye yayına koyuyorsun?
    evet, işine gelecek şeyleri duyamayınca milletle, anası babası yaşındaki insanlarla dalga geçen söz konusu elemanın hakaretten hakkında suç duyurusunda bulunulunca kıvırmışlığı da vakidir. tarafsız yayın yapıyorum der, milleti aşağılar. duymak istediklerini değil başka şeyleri söyleyen insanların sözünü keser, etrafındakilerle birlikte karşı görüş dillendiren insanları azarlar, demagoji yapmaktan imtina etmez.
    kısacası arkası kollanacak, karakterli bir şahıs değil, sonra başınız ağrımasın.
    bunu izleyeceğinize muhalif bir kız var. yine sokak röportajları yapan. çiftçilerle falan da tarımdaki gidişatla ilgili güzel röportajları vardı. onu takip edin. o da taraflı, chp sözcüsü gibi. makaslama, sansür hepsi gırla. yalnız herkese saygılı bir arkadaş. adı neydi unuttum, güzel bir kız. onu izleyin işte illa muhalif eksenli sokak röportajı izleyecekseniz.

    edit:

    özelden, sana mı soracağız... diyerek hakaret eden ayı irileri, önerdiğim demeyeyim de bahsettiğim kanal şu:

    https://www.youtube.com/…l/ucg6idzbfk7ppz7enfsgr0pq

    ha izlemeyecekseniz yine izlemeyin amk ayıları.
  • kendi capindakiler bitti coluk cocuga sardi. ısini yapsan millete laf yesirtirecegine zaten elestirilmezsin. pardon subyan kovalayanlardan daha onemli bu mevzu.
  • şaka gibi, inanın şaşırmaktan kendimi alamıyorum. hatta öyle zaman gelecek ki şaşırmak bile suç(!) olacak. ilave tv'deki arkadaşlar gayet tarafsız halk röportajı yapıyorlar. fox tv, krt tv gibi güçlü değiller tabi. arkadalarında güçlü insanlar yok. ufaksan daha da ufalanırsın. bu işler böyle. işaret diliyle haber yapalım ya da mors alfabesiyle. karşı taraf uyanana dek iletişimi benim dediğim şekilde yapalım. inanın ne dertlerim var ama bıraktım bu gariban ilave tv'ye üzüldüm. garibanın halinden gariban anlar. pes!
  • sayın cumhurbaşkanı ekonomiye de dava açsın, herkes veryansın ediyor.
hesabın var mı? giriş yap